Zilele Copilăriei la VIVO! Cluj-Napoca

În acest weekend, centrul comercial din inima Transilvaniei îi invită pe cei mici să se distreze la un super eveniment.

De ziua lor, copiii vor avea parte de jocurile copilăriei, spectacole de teatru de păpuși și super concerte. Mai mult, îndrăgitul personaj Minion le dă întâlnire la eveniment.

Cu ocazia Zilei Internaționale a Copiilor prichindeii vor avea parte de două zile pline de voie bună la VIVO! Cluj- Napoca.

Pe 3 și 4 iunie, copiii se vor distra la jocurile copilăriei – Nu te supăra Frate, Moara, Şah şi Piticot, se vor amuza la spectacolele de teatru de păpuși puse în scenă de Reactor și AnimaArt și vor cânta și vor dansa alături de trupele The Beat și Voltaj Academy.

În plus, îndrăgitul personaj Minion îi așteaptă pe cei mici să-l cunoască și să facă poze împreună.

 

Zilele Copilăriei se vor desfășura după următorul program:

  • Sâmbătă, 3 iunie
    Piaţeta Matei Corvin, lângă Biroul de Informaţii

• 11.00 – 14.00 – Jocurile Copilăriei –  Nu te supăra Frate, Moara, Şah și Piticot
Food Court

17.00 – 18.00 – Spectacolul de Teatru de păpuși – Micul Prinţ –  după Antoine de Saint-Exupery – susținut de Reactor. Regie, scenografie şi păpuşi: Marius Costache Distribuţia: Raluca Mara, Bianco Erdei şi Paul Sebastian Popa Recomandat copiilor: 4+

• 18.00 – 19.00 – Concert The Beat 

 

  • Duminică, 4 iunie
    Piaţeta Matei Corvin, lângă Biroul de Informaţii

• 11.00 – 14.00 – Jocurile Copilăriei –  Nu te supăra Frate, Moara, Şah și Piticot  Food Court

• 17.00 – 18.00 – Spectacolul de Teatru de păpuși – Muzicanţii din Bremen – susținut de AnimaArt  Adaptare de Dana Bonţidean Distribuţia: Enikő Takács, Bianco Erdei, Cristina Secăreanu, Doru Taloş Regia Dana Bonţidean Scenografia Elena Ilaş şi Florin Marin Compozitor Horaţiu Ardelean Recomandat copiilor:  2+

• 18.00 – 19.00 – Concert Voltaj Academy

 

Despre IMMOFINANZ:

IMMOFINANZ este o companie imobiliară comercială care îşi concentrează activitatea pe segmentele de retail şi birouri în opt pieţe principale din Europa: Austria, Germania, Cehia, Slovacia, Ungaria, România, Polonia şi Moscova.

Principala activitate a IMMOFINANZ include managementul şi dezvoltarea de proprietăţi. Mărcile STOP SHOP (retail), VIVO! (retail) şi myhive (office) reprezintă puncte centrale puternice pentru aceste activităţi şi susţin calitatea şi serviciile.

Compania deţine un portofoliu imobiliar de aproximativ 5,2 miliarde de euro, ce cuprinde peste 350 de proprietăţi. IMMOFINANZ este listată la bursele de valori din Viena (fiind inclusă în indicele ATX – Austrian Traded Index) şi din Varşovia.  Pentru mai multe informaţii accesaţi: http://www.immofinanz.com

 

Despre CBRE Group, Inc.:

CBRE Group, Inc. (NYSE: CBG), Fortune 500 şi S&P 500 cu sediul central în Los Angeles, este cea mai mare companie în domeniul imobiliar din lume şi societate de investiţii (în termeni de venituri, 2015).

Compania are mai mult de 70.000 de angajaţi (excluzând companiile afiliate) şi deserveşte proprietarii de active imobiliare, investitorii şi chiriaşii prin intermediul celor peste 400 de birouri (excluzând filialele) din întreaga lume.

CBRE oferă  un portofoliu extins de servicii integrate, incluzând consultanţa în tranzacţii, management de proiecte, administrarea proprietăţilor, administrarea investiţiilor, evaluare, leasing de proprietăţi, servicii de consultanţă, vânzări de proprietăţi, servicii bancare ipotecare. Vă rugăm să vizitaţi site-ul nostru la www.cbre.ro.

This entry was posted in Divertisment and tagged . Bookmark the permalink.

Comments are closed.