VIVO! Baia Mare aniversează 7 Ani cu premii pentru familii, distracţie pentru copii şi primul VR Escape Room din Maramureş

VIVO! Baia Mare împlineşte 7 ani de la deschiderea centrului comercial.

În perioada 2-5 noiembrie, VIVO! Baia Mare va sărbători aniversarea de 7 ani cu premii constând în excursii la Disneyland Paris, primul VR Room Escape din Maramureş, distracţie pentru cei mici şi un concurs pentru 7 grădiniţe din Baia Mare.

În perioada 2-5 noiembrie, clienţii centrului comercial, care fac cumpărături de minim 100 lei din oricare magazin, pot câştiga una din cele două excursii la Disneyland Paris pentru întreaga familie. Extragerea câştigătorilor pentru cele două excursii va avea loc luni, 6 noiembrie 2017, ora 12.00, la Biroul de Informaţii din incinta VIVO! Baia Mare, parter.

Tinerii care completează un formular de înscriere până vineri, 3 noiembrie (inclusiv) vor avea acces gratuit la primul VR Escape Room din Maramureş (în limita locurilor disponibile), trăind o experiență unică, pentru că toată activitatea se desfășoară în VR, iar prietenii vor lucra împreună în universul virtual.

Cei mai mici clienţi ai centrului comercial vor avea parte de multă distracţie cu mascotele Minnie şi Mickey, Minion, Broscuţe, face painting, vor avea posibilitatea de a-şi face poze la photo booth cornerul special amenajat cu această ocazie şi vor primi baloane personalizate.

Totodată, VIVO! Baia Mare lansează un concurs pentru 7 grădiniţe din Baia Mare care vor orna şapte torturi uriaşe din polistiren.

La final primele trei grădiniţe cu cele mai multe ’’Like-uri ’’ vor fi premiate cu vouchere în valoare totală de 1000 EURO.

Regulamentul loteriei publicitate poate fi accesat pe www.vivo-baiamare.com.

 

Despre IMMOFINANZ:

IMMOFINANZ este un grup imobiliar comercial care își concentrează activitatea pe segmentele de retail și birouri în șapte pieţe principale din Europa: Austria, Germania, Cehia, Slovacia, Ungaria, România și Polonia.

Principala activitate a IMMOFINANZ include managementul și dezvoltarea de proprietăți. Mărcile STOP SHOP (retail), VIVO! (retail) și myhive (office) repre zintă puncte centrale puternice pentru aceste activități și susțin calitatea și serviciile.

Compania deține un portofoliu imobiliar de aproximativ 4,1 miliarde de euro (fără activele din Rusia), ce cuprinde peste 240 de proprietăți. IMMOFINANZ este listată la bursele de valori din Viena (fiind inclusă în indicele ATX –Austrian Traded Index) și din Varșovia.

Pentru mai multe informații accesați: http://www.immofinanz.com.

 

Despre CBRE Group, Inc.:

CBRE Group, Inc. (NYSE: CBG), Fortune 500 și S&P 500 cu sediul central în Los Angeles, este cea mai mare companie în domeniul imobiliar din lume și societate de investiții (în termeni de venituri, 2015).

Compania are mai mult de 70.000 de angajaţi (excluzând companiile afiliate) și deservește proprietarii de active imobiliare, investitorii şi chiriaşii prin intermediul celor peste 400 de birouri (excluzând filialele) din întreaga lume.

CBRE oferă un portofoliu extins de servicii integrate, incluzând consultanţa în tranzacţii, management de proiecte, administrarea proprietăţilor, administrarea investiţiilor, evaluare, leasing de proprietăţi, servicii de consultanţă, vânzări de proprietăţi, servicii bancare ipotecare.

Vă rugăm să vizitați site-ul nostru la www.cbre.ro.This entry was posted in Divertisment and tagged , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.