Vino la Brăila Mall, şi prinde premiile iernii!

Complexul Comercial Braila Mall isi aşteaptă vizitatorii cu peste 1500 de premii instant şi multe surprize!

În perioada 30 noiembrie 2017 – 21 decembrie 2017, cumpărăturile la Braila Mall sunt câştigătoare!

Cumpără de minim 200 lei pe un singur bon fiscal (inclusiv Hypermarket Carrefour).

Vino cu bonul fiscal la Biroul de Informaţii Braila Mall.

Ai dreptul la un talon razuibil care îţi poate aduce unul dintre premiile instant (premii DISNEY, vouchere de cumpărături şi multe surprize).

Nu fi trist dacă talonul tău răzuibil este necâştigător.

Mai ai o şansă!

Te înscriem la tombola cu premii, unde poţi câştiga unul dintre cele 2 telefoane iPHONE X, perechi de patine, boxe portabile, vouchere de cumpărături şi multe alte premii pe măsura dorinţelor tale!

În cadrul tombolei vor avea loc 2 extrageri:

 11 decembrie 2017, ora 12:00

– 22 decembrie 2017, ora 12:00

 

Despre Brăila Mall:

Brăila Mall este deținut de grupul de investiții și dezvoltare NEPI Rockcastle și este situat în Judeţul Brăila, Sat Vărsătura, Comuna Chişcani.

Centrul comercial oferă vizitatorilor săi o experienţă completă de cumpărături şi divertisment, adresându-se unui public dinamic, aflat în continuă căutare de surse de inspiraţie, noutăți și distracție.

 

Despre NEPI:

New Europe Property Investments plc este un grup de investiții și dezvoltare listat la Busa de Valori din Johannesburg (JSE), la Bursa de Valori de la Londra (LSE), precum și la Bursa de Valori din București (BVB). Grupul a fost înființat în anul 2007 pentru a achiziționa, a dezvolta și a gestiona cele mai importante proprietăți pe zona de retail din țările emergente ale Uniunii Europene, cu potențial de creștere pe termen lung.

De-a lungul timpului, Grupul NEPI și-a consolidat un portofoliu solid de proprietăți și a dezvoltat, în mod constant, proiecte numeroase în România și Slovacia. Strategia de dezvoltare se concentrează pe expansiunea în segmentul de retail și pe alte piețe. În plus, Grupul investește și în dezvoltarea clădirilor de birouri clasa A în marile orașe din România, unde există cerere din partea companiilor multinaționale.

Din portofoliul NEPI fac parte Mega Mall, Mall Promenada, Vulcan Value Center, CityPark Constanţa, Ploiești Shopping City, Brăila Mall, Galaţi Shopping City, Shopping City Târgu-Jiu, Shopping City Deva, Severin Shopping Center şi alte centre comerciale în întreaga ţară, dar şi în Serbia şi Slovacia. NEPI mai deţine şi clădirile de birouri Floreasca Business Park, The LakeView din Bucureşti, City Business Centre din Timişoara şi The Office din Cluj.

This entry was posted in Divertisment and tagged . Bookmark the permalink.

Comments are closed.