Un nou magazin Rinascimento in Mures Mall

rinascimento

Sambata, 20 aprilie 2013, retailerul italian  de fashion, Rinascimento a deschis un nou magazin in cadrul Complexului Comercial Mures Mall.

Disponibil in 90 de tari, cu peste 5 milioane de produse vandute anual, Rinascimento opereaza cu un concept revolutionar, denumit si „fast fashion”, ce se traduce prin captarea intr-un timp foarte scurt a tendintelor marilor case de moda si transpunerea, aproape instantanee, in serii de masa.

Efectul dobandit este devastator pentru iubitorii de moda, prin punerea la dispozitie a ultimelor tendinte in moda. Nu intamplator, intr-un singur sezon pot exista mai multe colectii propuse.

Nu in cele din urma, Rinascimento propune o gama variata de articole vestimentare  care sunt concepute si manufacturate in Italia, cu  sensibilitatea si indemanarea specifica marilor designeri italieni.

Esenta brandului Rinascimento poate fi surprinsa in urmatoarele cuvinte: „Fast fashion-ul” autentic este cel italian.Autenticul „fast fashion” italian este RINASCIMENTO !

 

Programul  pentru Sarbatorile Pascale in  Mures Mall:

  • 4 mai 2013: DESCHIS între orele 10.00 – 22.00;
  • 5 mai 2013: INCHIS;
  • 6 mai 2013: DESCHIS între orele 12 .00 – 20.00.

 

Despre Mures Mall:

Situat in centrul municipiului Targu Mures, la doar cateva sute de metri de Palatul Administrativ si de Primaria orasului, Centrul Comercial Mures Mall este dezvoltat pe cinci niveluri şi dispune de o suprafaţă închiriabilă (GLA) de 10.000 metri patrati, precum si de o parcare subterană şi supraterană de 200 locuri.

Complexul Comercial Mureş Mall cuprinde peste 55 de magazine dintre care:  Douglas, New Yorker,  KFC, Altex, Adidas, Noriel, Diverta, Centrofarm, Banca Transilvania, Leonardo, Opticris, Steilmann, Seroussi, Killtec, Splend’or, Mustang, Amely Shoes , Nobila Casa, NewYork City Pub&Grill, Sabrini, Guara, Inmedio, Coccodrillo, Salon Maria, Madame, Mondex, Gatta, Sport Expert, Porto Café, Strindberg, Maxbet Casino, Jolidon, Sevda, Kitchen Shop, Cinema 7d, Triumph, etc.

DSC07486

Sursa
This entry was posted in Fashion and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Lasă un răspuns