Tombola Craciunului la Vivo! Baia Mare

Între 1 și 20 decembrie, cumpărăturile de 100 de lei din VIVO! Baia Mare îți pot aduce unul din cele 20 de gift carduri de 450 de lei fiecare, pentru un Crăciun de poveste în familie.

La loteria publicitară se poate participa cu bonuri de casă în valoare de minim 100 de lei, iar acestea sunt valabile pentru inscrierea la loterie în perioada 01-20 decembrie.

Valoarea bonurilor de casă nu se cumulează şi orice persoană poate participa cu un singur bon de casă eliberat de acelaşi magazin în ziua participării la loterie.

În cazul bonurilor cu valoare mai mare, fiecare prag de 100 de LEI atins oferă dreptul la un nou talon de loterie.

Premii de peste 9.000 de lei, între 1 și 20 decembrie, la VIVO! Baia Mare! Better shopping, better life.

Te-am făcut să te gândești la bucuria Crăciunului?
Atunci înseamnă că faci parte din familia VIVO!

 

Despre VIVO:

VIVO! este brand-ul de centre comerciale aparținând IMMOFINANZ. Aceste centre comerciale sunt destinate orașelor cu o acoperire de minim 200.000 de persoane.

VIVO! a fost lansat în octombrie 2014. Brandul reprezintă centrele comerciale care se adresează orașelor mici și mijlocii din aglomerațiile urbane din estul și centrul Europei.

Cu ce este VIVO! special? Un mix de formate de retail internaționale și locale, precum și un accent deosebit pe crearea unei atmosfere distinctive și tipice în zonele comune și asigurarea unei game extinse de servicii, spre deosebire de competitorii săi.

Centrele VIVO! sunt în prezent deschise în Polonia și România, unde localnicii se bucură de o destinație de shopping, precum și de un loc de întâlnire.

This entry was posted in Divertisment and tagged . Bookmark the permalink.

Comments are closed.