Thermomix România aduce la Cluj-Napoca primul Studio de bucătărie Thermomix

Săptămâna acesta, Thermomix România inaugurează la Cluj-Napoca primul Studio de prezentare a robotului de bucătărie Thermomix – un robot profesional de bucătărie care se adresează în aceeași măsură celor care iubesc să gătească sau profesioniștilor în domeniu.

În cadrul evenimentului vor avea loc şi demostraţii culinare susţinute de Liviu Balint, fost concurent MasterChef, care este şi Brand Ambassador Thermomix România.

Joi, 16 martie 2017, va avea loc inaugurarea primului Studio de prezentare Thermomix din Cluj-Napoca. Thermomix este un robot profesional care cumulează funcţiile a peste 12 aparate de bucătărie într-o unitate compactă.

Produsul se adresează în primul rând celor care vor să gătească sănătos, celor care nu au timp să gătească sau celor care nu știu să gătească, acesta fiind însoțit de un rețetar cu peste 200 de rețete în care sunt oferiți toți pașii în pregătirea preparatelor culinare.

Thermomix mixează, pasează, pulverizează, toacă, macină, cântăreşte, rade, fierbe, frământă, găteşte în aburi, prepară lapte de soia, face unt de casă, prepară în bain-marie, poate prepara spume şi creme,  sosuri, maioneze, pâine, prăjituri, aperitive, supe, diverse băuturi, smoothie-uri, înghețată, lapte de caju, lapte de migdale și multe altele.

Robotul se poate programa şi controlează temperatura de la 37 de grade Celsius (RAW Vegan) până la 120 de grade Celsius (Varoma), pentru păstrarea enzimelor şi vitaminelor.

Conceput şi dezvoltat în Germania, folosind numai componente executate cu mare precizie, din materiale de cea mai bună calitate, Thermomix este dovada capacităţii inovatoare la cel mai înalt nivel.

Producţia produsului a început încă din 1971, fiind realizată de către compania germană Vorwerk și după mai bine de 40 de ani de experiență și tradiție, rămâne un produs fără concurență, fiind un partener de cursă lungă în bucătăria noastră.

La inaugurarea primului Studio de prezentare Thermomix din Cluj-Napoca, vom avea deosebita plăcere să îl întâlnim și pe Domnul Hollinek Zsolt, directorul general al HKL Trade România, distribuitorul oficial al produsului Thermomix în România.  Acesta  va prezenta o scurta istorie a companiei şi bineînţeles detaliile produsului inovator Thermomix.

O altă  prezenţă remarcabilă în cadrul evenimentului este Liviu Balint, fost concurent MasterChef şi Brand Ambassador Thermomix România ce va realiza demonstraţii cu Thermomix şi va pregăti diverse preparate culinare.

Evenimentul de inaugurare a noului Studio de prezentare  va avea loc în data de 16 martie 2017, de la ora 18,00, la noul sediu Thermomix, pe strada Decebal nr.22, din Cluj-Napoca.

 

Despre Vorwerk:

Vorwerk & Co. KG s-a înfiinţat în 1883, în oraşul Wuppertal din Germania. În decursul celor 130 de ani de istorie, compania — la începuturile sale o fabrică de covoare — s-a dezvoltat şi a devenit un grup corporatist cu producţie diversificată. Cu toate acestea, Vorwerk a rămas până azi o întreprindere familială.

Începând din 1930, activitatea principală a Vorwerk’s a fost vânzarea directă a produselor sale de înaltî calitate. Gama de produse ale Vorwerk include aparatură electrocasnică (aspiratorul Kobold şi aparatul de bucătărie Thermomix®), precum şi cosmeticele de primă clasă Jafra.

Grupul bancar AKF banking, fabricile de covoare Vorwerk şi Grupul HECTAS — companie asociată — aparţin şi ele grupului antreprenorial Vorwerk. Fiecare divizie din cadrul grupului are acelaşi obiectiv: produse de calitate superioară şi o totală dedicare clientului.

 

Despre HLK Trade:

HLK Trade este de asemenea o întreprindere familială ce a fost înfiinţată în anul 2009, la Braşov. Compania este singurul distribuitor Thermomix din România, având studiouri de prezentare în Bucureşti, Braşov şi Cluj-Napoca începând din acestă săptămână.

www.romania.thermomix.com

This entry was posted in FMCG & HoReCa and tagged . Bookmark the permalink.

Comments are closed.