Ten fără imperfecţiuni cu gama elmiplant Skin Control

Imperfecțiunile fac parte din viața noastră, însă tenul nu trebuie să se încadreze în această categorie – tocmai de aceea, elmiplant folosește puterea naturii în gama Skin Control, dedicată tratării tenului cu imperfecțiuni. Produsele elmiplant Skin Control reglează eficient secreția de sebum, eliminând impuritățile și redând tenului echilibrul natural.

Tenul gras sau cu tendință acneică necesită o rutină specială de ȋngrijire, din cauza secreției abundente de sebum care duce la apariția punctelor negre, pustulelor și a aspectului de luciu inestetic ȋn special ȋn zona T (frunte, nas, bărbie).

Folosind produse speciale și urmând cu regularitate pașii de îngrijire, toate aceste probleme pot fi ținute sub control şi eliminate.

CURĂȚARE & TONIFIEREPrimul pas pentru o piele fără cusur este curățarea, etapă în care celulele moarte, sebumul în exces și impuritățile sunt eliminate de la suprafața epidermei, ȋn timp ce ingredientele active din produsele de ȋngrijire elmiplant pătrund ȋn stratul superior al epidermei.

elmiplant Skin Control Gel Exfoliant Zilnic (12,76 lei) are o formulă specială care purifică și exfoliază eficient şi cu blândeţe tenul datorită micro-particulelor de bambus din compoziţie. Acțiunea astringentă a uleiului de lemongrass 100% natural ajută la minimizarea porilor și la reducerea secreției excesive de sebum, iar acidul salicilic contribuie la eliberarea porilor și previne astuparea lor, în timp ce grăbește procesul natural de regenerare a epidermei. Formula este îmbogățită cu vitamina E care îi conferă pielii suplețe și catifelare. Complexul Peelmoist accelerează regenerarea celulară și asigură un nivel optim de hidratare.

elmiplant Skin Control Gel Exfoliant Mască 3 în 1 (13,67 lei) combină trei beneficii într-un singur produs: curățare în profunzime, exfoliere eficientă și un efect matifiant intens. Micro-particulele de bambus exfoliază suprafața pielii și îndepărtează sebumul și impuritățile. Conţine ulei de lemongrass 100% natural cu efect astringent şi acid salicilic. Argila albă 100% naturală din compoziție îndepărtează delicat impuritățile din piele, iar complexul Peelmoist ajută la exfoliere enzimatică și la menținerea echilibrului optim de hidratare a epidermei. Skin Control Gel Exfoliant Mască 3 în 1 poate fi utilizat atât ca produs de curăţare, cât şi ca mască, dacă este aplicat ȋn strat generos şi lăsat să acţioneze câteva minute pe tenul cu imperfecţiuni.

elmiplant Skin Control Loțiune Astringentă (11,72 lei) are în compoziție ingrediente active naturale precum uleiul de lămâie 100% natural şi acidul lactic ce ajută la destuparea porilor, la eliminarea punctelor negre și la prevenirea iritațiilor pielii, sporind acţiunea ingredientelor active. Definitivează perfect procesul de curăţare a pielii cu imperfecţiuni prin utilizarea unei dischete demachiante ȋmbibată cu loţiune astringentă şi trecerea acesteia peste tenul curăţat, evitând zona ochilor.

HIDRATAREPasul final al rutinei de ȋngrijire a tenului cu imperfecțiuni este asigurarea unui nivel optim de hidratare a epidermei, cu o cremă non-grasă, cu formulă light, care să ȋngrijească şi să nu ȋncarce pielea .

elmiplant Skin Control Cremă Hidratantă Anti-imperfecțiuni (13,02 lei) are o formulă lejeră infuzată cu ingrediente naturale ce ajută la lupta împotriva imperfecțiunilor şi la prevenirea iritaţiilor, în timp ce oferă 24 de ore de hidratare fără să astupe porii. Conţine ulei de arbore de ceai 100% natural, ulei de lemongrass 100% natural şi acid salicilic. Complexul multifuncţional Peelmoist are ca beneficii îmbunătățirea reînnoirii celulare și capacitatea de a reface nivelul optim de hidratare a pielii, păstrând rolul de barieră naturală a epidermei. Crema conţine şi filtre UVA/UVB ce protejează pielea ȋmpotriva radiaţiilor solare şi, ȋn plus, este o excelentă bază pentru machiaj.

Produse recomandate pentru 15-25 ani.

www.facebook.com/elmiplant/

www.instagram.com/elmiplant/

This entry was posted in Beauty and tagged , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.