Târgul de Turism Touristica la VIVO! Cluj-Napoca

Peste 13.000 de pasionați de călătorii sunt așteptați acest weekend la VIVO! Cluj-Napoca să profite de reduceri la vacanțe, discount-uri speciale și destinații exotice.

Evenimentul organizat de Libero Events, va reuni agenții de turism, reprezentanțe turistice, hoteluri, pensiuni și publicații de profil.

Începând de vineri, 25 noiembrie şi până duminică, 27 noiembrie  2016, clujenii sunt aşteptați la VIVO! ClujNapoca, denumit anterior Polus Center Cluj, cu sute de oferte de vacanță, la cea de-a 15-a ediție a Târgului de Turism Touristica.

În cadrul târgului, clienții centrului comercial vor fi întâmpinați cu oferte de vacanță în Bali, Hong Kong, Singapore, Caraibe, sau Curacao.  Sejururi foarte ieftine pentru sezonul vară 2017, se găsesc de pildă în Grecia sau în Bulgaria, pentru  vacanțe  de 7 nopți cu transport şi cazare.

De asemenea, agențiile de turism au pregătit pachete pentru sărbători last minute atât în țară, cât şi în străinătate. La târg cei prezenți vor găsi şi reprezentanțe ale unor stațiuni montane şi pârtii de schi precum cele din Maramureş – Şuior, Cavnic, din Munții Bucegi, sau Italia în Val di Sole, Dolomiți sau în Bulgaria.

“Studiile arată că românii preferă interacțiunile personale și se bazează pe recomandări atunci când aleg destinațiile de vacanță. Tocmai de aceea venim în sprijinul turiștilor cu pachete personalizate și discounturi generoase de până la 45%, fie că sunt interesați de sejururi, chartere, ski la altitudine sau circuite turistice  pentru a explora  capitalele Europei”, declară organizatorii Târgului de Turism Touristica.

Participarea la târguri este o experiență completă atât pentru agenții, cât şi pentru turişti. Ca furnizor de servicii de turism, pe o piață dinamică, e esențial să iei pulsul pieței, să ştii care sunt aşteptările şi mai ales nevoile consumatorilor. Pe de altă parte, în calitate de turist, te informezi, compari, descoperi noi destinații pline de aventură, rezervi fără griji suplimentare şi beneficiezi de pachete personalizate nevoilor tale.

Târgul de Turism Touristica, eveniment de referință în Transilvania, se află la a 15-a ediție. Se desfăşoară de două ori pe an şi reuneşte cele mai importante agenții de turism, tour-operatori şi reprezentanți ai unităților de cazare.

Evenimentul va avea loc în zona de food-court a centrului comercial.

Reamintim clienților noştri că din noiembrie, povestea Polus Center continuă sub un nou nume: VIVO! Cluj-Napoca.

 

Despre IMMOFINANZ:

IMMOFINANZ este o companie imobiliară comercială care își concentrează activitatea pe segmentele de retail și birouri în opt pieţe principale din Europa: Austria, Germania, Cehia, Slovacia, Ungaria, România, Polonia şi Moscova. Principala activitate a IMMOFINANZ include managementul și dezvoltarea de proprietăți.

Mărcile STOP SHOP (retail), VIVO! (retail) și myhive (office) reprezintă puncte centrale puternice pentru aceste activități și susțin calitatea și serviciile. Compania deține un portofoliu imobiliar de aproximativ 5,4 miliarde de euro, ce cuprinde peste 360 de proprietăți. IMMOFINANZ este listată la bursele de valori din Viena (fiind inclusă în indicele ATX – Austrian Traded Index) și din Varșovia.   Pentru mai multe informații accesați: http://www.immofinanz.com

 

Despre CBRE Group, Inc.:

CBRE Group, Inc. (NYSE: CBG), Fortune 500 și S&P 500 cu sediul central în Los Angeles, este cea mai mare companie în domeniul imobiliar din lume și societate de investiții (în termeni de venituri, 2015). Compania are mai mult de 70.000 de angajaţi (excluzând companiile afiliate) și deservește proprietarii de active imobiliare, investitorii şi chiriaşii prin intermediul celor peste 400 de birouri (excluzând filialele) din întreaga lume.

CBRE oferă  un portofoliu extins de servicii integrate, incluzând consultanţa în tranzacţii, management de proiecte, administrarea proprietăţilor, administrarea investiţiilor, evaluare, leasing de proprietăţi, servicii de consultanţă, vânzări de proprietăţi, servicii bancare ipotecare. Vă rugăm să vizitați site-ul nostru la www.cbre.ro.

This entry was posted in Divertisment and tagged , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.