Targul de Antichitati, editia 2017 la Hello Shopping Park Bacau

In perioada 20-21 Mai, Hello Shopping Park va gazdui o noua editie a Targului de Antichitati.

Cei pasionati de frumos si de povestile trecutului vor descoperi obiecte aparte, care sa le imbogateasca colectiile sau sa ofere un plus de personalitate locuintei lor.

Targul reuneste expozanti din toate colturile tarii, dornici sa prezinte articole cu dichis, care poartă amprenta trecerii anilor.

Va asteptam cu drag!

 

Despre Hello Shopping Park:

Inaugurat pe 8 octombrie 2008, Hello Shopping Park a fost primul parc de retail dezvoltat in orasul Bacau cu o valoare a investitiei de 60 milioane Euro.

Hello Shopping Park este cel de-al cincilea parc de retail pe care Bel Rom Real Estate il inaugureaza in Romania si se intinde pe o suprafata de 105.000 mp, suprafata totala construita a parcului fiind de 51.170 mp, avand o parcare de 1033 locuri.

Dupa utilizarea indelungata a brandului Promenada Mall, centrul a folosit o perioada naming-ul European Retail Park, nume care crea confuzie si era greu de interpretat de catre consumatori. In acest sens, decizia de a lansa si pozitiona pe piata din Bacau noul brand Hello Shopping Park a fost una strategica, fapt care a dus la rebranduirea parcului de retail in Hello Shopping Park.

In premiera pe piata de retail din Bacau, consumatorii au acces la un mix variat de produse si servicii intr-o singura locatie: Auchan,- hypermarket,  Altex, Leroy Merlin, Elvila, Proges, imbracaminte, incaltaminte si accesorii (C&A, Stock House, San Francisco, Steilmann, Zvon Cafe, Maxx Discount), servicii (Orange, Vodafone, Germanos etc.), fapt care este sintetizat si de sloganul nostru “Cum e sa gasesti tot ce vrei intr-un singur loc?”

Centrul comercial ofera vizitatorilor sai mai mult de 60 de unitati dintre care magazine si servicii, toate la cele mai inalte standarde.

Intentia Hello Shopping Park este aceea de veni in intampinarea nevoilor si satisfacerea gusturilor rafinate ale vizitatorilor centrului comercial si totodata de a crea o experienta unica de cumparaturi.

Sursa: Hello Shopping Park

This entry was posted in Divertisment and tagged , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.