Super eveniment de construcție LEGO Batman™ la VIVO! Cluj-Napoca

În acest week-end toți copiii sunt invitați la centrul comercial din inima Transilvaniei să intre în lumea plină de aventuri din LEGO Batman™.

Micuții vor recrea scene sau vor construi versiuni proprii ale maşinilor din film în cadrul unui super eveniment de construcție organizat de Magazinul Certificat LEGO din VIVO! Cluj-Napoca.

Batman, eroul îndrăgit de copiii de toate vârstele, a devenit recent personaj principal în filmul de animație LEGO Batman™. Micuții care au vizionat filmul şi nu numai, sunt invitați să recreeze scene din film sau să continue acțiunea filmului în cadrul unui eveniment LEGO de construcție.

„La acest eveniment sunt așteptați copiii cu vârsta începând de la 4 ani. Aceștia vor avea ocazia să construiască versiuni proprii ale mașinilor din film folosind piese LEGO din seturile de construcție LEGO Batman Movie.  Toți participanții vor fi recompensați cu cupoane de reducere 10%. Acestea pot fi utilizate în Magazinul Certificat LEGO din VIVO! Cluj-Napoca, pe parcursul celor 2 zile de eveniment”, au declarat reprezentanții Magazinului Certificat LEGO din VIVO! Cluj-Napoca.

Evenimentul organizat de Magazinul Certificat LEGO în parteneriat cu VIVO! Cluj-Napoca se va desfăşura în 11 şi 12 martie 2017, între orele 12:00-20:00, în Piațeta Matei Corvin  din incinta centrului comercial, lângă Biroul de Informații.

Magazinul Certificat LEGO este conceput astfel încât să ofere o experiență completă axată pe interacțiunea directă cu brandul LEGO. În cadrul magazinului este amenajat un spațiu de joacă unde copiii pot experimenta la fața locului joaca cu piese LEGO® şi LEGO® DUPLO®.

Cei care preferă să realizeze creații proprii au la dispoziție peretele „Pick-a-Brick”, ce conține un sortiment variat de piese individuale.  Şi pentru că mini-figurinele LEGO sunt cele care însuflețesc orice construcție, din magazin nu poate lipsi zona unde fiecare poate combina o varietate de componente pentru a crea o mini-figurină proprie, având posibilitatea de a o cumpăra la final.

Oferta de seturi şi piese LEGO este completată de o varietate mare de cutii de depozitare în formă de cărămizi LEGO şi de o serie de obiecte personalizate cu logo-ul cunoscutului brand: brelocuri, carnețele, magneți, lanterne, sticle pentru apă. Magazinul Certificat LEGO din VIVO! Cluj-Napoca este deținut de partenerul LEGO România – Brick Depot SRL. Acesta mai deține două Magazine Certificate LEGO în Bucureşti şi unul în Braşov.
Despre IMMOFINANZ: 

IMMOFINANZ este o companie imobiliară comercială care își concentrează activitatea pe segmentele de retail și birouri în opt pieţe principale din Europa: Austria, Germania, Cehia, Slovacia, Ungaria, România, Polonia şi Moscova. Principala activitate a IMMOFINANZ include managementul și dezvoltarea de proprietăți. Mărcile STOP SHOP (retail), VIVO! (retail) și myhive (office) reprezintă puncte centrale puternice pentru aceste activități și susțin calitatea și serviciile.

Compania deține un portofoliu imobiliar de aproximativ 5,2 miliarde de euro, ce cuprinde peste 350 de proprietăți. IMMOFINANZ este listată la bursele de valori din Viena (fiind inclusă în indicele ATX – Austrian Traded Index) și din Varșovia.
Pentru mai multe informații accesați: http://www.immofinanz.com
Despre CBRE Group, Inc.:

CBRE Group, Inc. (NYSE: CBG), Fortune 500 și S&P 500 cu sediul central în Los Angeles, este cea mai mare companie în domeniul imobiliar din lume și societate de investiții (în termeni de venituri, 2015). Compania are mai mult de 70.000 de angajaţi (excluzând companiile afiliate) și deservește proprietarii de active imobiliare, investitorii şi chiriaşii prin intermediul celor peste 400 de birouri (excluzând filialele) din întreaga lume.

CBRE oferă  un portofoliu extins de servicii integrate, incluzând consultanţa în tranzacţii, management de proiecte, administrarea proprietăţilor, administrarea investiţiilor, evaluare, leasing de proprietăţi, servicii de consultanţă, vânzări de proprietăţi, servicii bancare ipotecare. Vă rugăm să vizitați site-ul nostru la www.cbre.ro.

This entry was posted in Divertisment and tagged , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.