Summer Sales la Iulius Mall Iasi

La Iulius Mall, moda nu intră în vacanță! Mai mult, magazinele din îndrăgita destinație de shopping au dat startul promoțiilor la colecțiile de sezon, care ajung până la 90%.

Cu oferte atât de ispititoare, clienții își pot face și mai multe cumpărături pentru concediu sau pentru o vară în tendințe și pot câștiga mii de premii.

Piesele vestimentare mult dorite din magazinele Terranova, Casual Style, Eponge și One Star Fashion au tăiat prețurile cu până la 70%, în timp ce discounturi de până la 60% sunt propunerea Kenvelo. Articole de îmbrăcăminte în trend, la jumătate de preţ, sunt la Koton, Stradivarius, Pull&Bear, Bigotti, Nichi Cristina Nichita, BSB, Valerio Studio, Ina Design, Keops, Mari-K, Rocco, Golden Point și Fruscio. Zara, Bershka, Oysho, Massimo, Casa Wanda, Junker, Motor și alte branduri îndrăgite îi așteptă pe iubitorii de modă cu oferte de nerefuzat.

De promoțiile de vară se pot bucura și prichindeii, pentru că articolele Dinoland au prețuri cu până la 60% mai avantajoase. Pentru cei care preferă mișcarea în vacanță, Sport Vision are promoții de până la 50%.

Și cei care își caută încălțăminte comodă pentru plimbările lungi din vacanță se pot bucura de oferte: de până la 50% la CCC și de până la 40% la Il Passo. Lista continuă cu prețuri ademenitoare la Melania Scarpe și In Tempo, în timp ce Samsonite propune discounturi de până la 90%.

Tentante sunt și discounturile propuse pentru bijuteriile și accesoriile Sabrini, Bijoux și Meli Melo, de până la 50%. Oferte îi așteaptă pe clienții Iulius Mall și în food court.

This entry was posted in Fashion and tagged . Bookmark the permalink.

Comments are closed.