Strumpfii – Satul pierdut, la Atrium Mall Arad

Vino să îi întâlnești pe Strumpfii tăi preferați la Atrium Mall.

Incepand de astazi si pana pe 21 august, Ștrumpfița, Papa Smurf și Neîndemânaticul te așteaptă timp de aproape 3 săptămâni în Satul pierdut.

Descoperă lumea magică a ștrumpfilor, joacă-te, cântă și gătește alături de ei.

De la ora 12:00 până la ora 20:00, personajele tale preferate și albastre te așteaptă să pășești în universul lor și te invită să intri în casa lor din Satul pierdut.

Ai doar grijă să te lași prins în Cușca lui Gargamel. Pentru că nu-i așa, unde sunt ștrumpfii, Gargamel nu poate fi prea departe.

Te așteptăm! Satul pierdut își deschide porțile în Atrium Mall.

 

Despre Atrium Mall:

Atrium Mall este primul centru comercial de tip mall deschis in centrul orasului Arad pe 23 martie 2010.

Organizat pe trei nivele, mall-ul este construit pe o structura triunghiulara unica, cu o arie totala de peste 67.500 metri patrati.

Structurat pentru a oferi o gama cat mai larga de magazine, zone de entertainment, zone de restaurant si zona de supermarket, Atrium Mall contine la momentul actual 150 de spatii comerciale.

Printre brandurile prezente in mall se numara: H&M, C&A, New Yorker, LC Waikiki, Motivi, Orsay, Arman Sport, Sephora, Deichmann, CCC, Hervis Sport, Steilmann, Triumph, Otter, Billa, Coccodrillo, Kenvelo, Planet Bowling, Cinema City si multe altele.

Atrium Mall este situat chiar intre gara centrala a orasului si autogara. Foarte accesibil din orice punct al orasului, atit cu masina, cit si cu transportul public, acesta a devenit, in cei peste cinci ani de activitate, optiunea fireasca a aradenilor in materie de cumparaturi si distractie.

Sursa: Atrium Mall

This entry was posted in Divertisment and tagged . Bookmark the permalink.

Comments are closed.