Staropramen prezintă cea de-a 16-a ediție a Festivalului Internațional de Film Transilvania

Staropramen te invită să-ți surprinzi gustul pentru film la cea de-a 16-a ediție a Festivalului Internațional de Film Transilvania. Pentru al doilea an consecutiv, berea care îți surprinde gustul pentru experiențe deosebite, este alături de festivalul ce oferă experiențe cinematografice memorabile tuturor cinefililor.

În perioada 2 – 11 iunie 2017, publicul prezent la Cluj își va putea surprinde gusturile pentru film și bere luând parte la o serie de activități pregătite sau susținute de Staropramen în Piața Unirii, la Castelul Bánffy de la Bonțida, la Casa TIFF, la Cercul Militar, precum și la terasele clujene.

Marele premiu al TIFF, Trofeul Transilvania, va fi oferit și în acest an de Staropramen celui mai bun film aflat în competiție. Încă de la început, cei prezenți în Cluj-Napoca se vor întâlni cu Staropramen la Gala de deschidere din 2 iunie, în secțiunea FILM FOOD din cadrul TIFF, dar și în zonele de festival.

,,TIFF este, cu siguranță, un eveniment ce oferă o experiență unică, pe care o putem asocia doar cu un gust aparte. Iar Staropramen aduce în plus savoarea acestui gust deosebit și experiențe surprinzătoare din colecția Oameni&Gusturi. Festivalul e locul în care ne surprindem gusturile pentru film, pentru artă în general. Pe platoul de filmare TIFF, Staropramen și-a găsit rolul potrivit, un rol principal în momentele cu gust din cadrul festivalului”, a declarat Teodora Agafiței, Brand Manager Staropramen.

Suntem încântați că Staropramen este alături de TIFF, pentru al doilea an consecutiv. Știm că poveștile despre filme au mai multă savoare împărtășite cu prietenii, la o bere, de aceea îi așteptăm pe cinefili să se lase surprinși de toate experiențele pe care le are de oferit festivalul – cinematografice, muzicale, culinare”, a declarat Cristian Hordilă, managerul TIFF.

Posibilitatea de a câștiga 30 de invitații VIP în fiecare zi, Kit-urile CineFil și CineShow oferite ca premii în cadrul mai multor concursuri, demonstrațiile inedite la care cinefilii se pot implica pentru a recompune posterul unui film, dar și sesiunile culinare ale chefilor invitați sunt doar câteva dintre suprizele cu care Staropramen vă va surprinde pe perioada desfășurării festivalului.

Staropramen continuă să susțină evenimentele dedicate recunoașterii și dezvoltării cinematografiei românești, precum și evenimente culturale din zonele de teatru, muzică, fotografie, carte, dans, atât prin intermediul parteneriatelor, dar și prin intermediul platformei www.oamenisigusturi.ro.

O poveste urbană în care arta și artiștii sunt aduși mai aproape de publicul lor, o cale de acces către oameni, locuri, proiecte și evenimente de valoare, ce se adresează tuturor celor care vor să-și surprindă gusturile pentru experiențe culturale cât mai diverse, cu ajutorul informațiilor și relatărilor realizate de către curatorii platformei.

Despre Staropramen:

Staropramen este berea pragheză numărul 1 în lume. Creată în Praga, Cehia, în 1869, pe malul stâng al râului Vltava, numele său înseamnă „Vechiul Izvor” și face referire la gustul curat, echilibrat și bogat al berii. În România, Staropramen este disponibilă în sortimentele Lager, Dark, Granat și Nefiltrată, iar combinațiile gastronomice inedite ale berii cu diferite ingrediente te determină să găsești mereu gusturi noi.

Pentru a descoperi spațiile vii ale orașelor am creat www.oamenisigusturi.ro, o platformă culturală online în care curatori talentați și artiști deosebiți spun poveștile noastre urbane, pe trei niveluri de experiență culturală: de văzut, de ascultat și de gustat.

Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu, Bookfest, Jazz in the Park, FESTin pe Bulevard, Undercloud, Bookfest, sunt doar o parte dintre evenimentele susținute în ultimii 2 ani de Staropramen.

Despre Bergenbier S.A.

Bergenbier S.A. este unul dintre cei mai activi producători de bere de pe piaţa românească, activând în România din anul 1994. Compania operează în prezent o unitate de producţie la Ploieşti, iar echipa numără aproximativ 700 de angajaţi. Bergenbier S.A. face parte din grupul Molson Coors Brewing Company, al treilea mare producător de bere din lume.           

Portofoliul companiei cuprinde mărcile locale: Bergenbier – cu sortimentele Bere blondă, Bere blondă fără Alcool, ALE, Fresh Lemon și Fresh Grapefruit – şi Noroc, precum şi mărcile internaţionale produse local: Staropramen, Stella Artois, Beck’s, Löwenbräu. Alături de acestea, Bergenbier S.A. importă specialităţile belgiene Leffe şi Hoegaarden precum și berea mexicană numărul 1 în lume, Corona.

This entry was posted in FMCG & HoReCa and tagged . Bookmark the permalink.

Comments are closed.