S.PELLEGRINO YOUNG CHEF 2016

După performanțele remarcabile ale celor mai talentați zece tineri bucătari din regiunea Europei de Est, Rodrigo Sandor a fost desemnat câștigătorul finalei locale a S. Pellegrino Young Chef și va merge în Marea Finală globală a competiției care va avea loc pe 13 octombrie 2016, în Milano, Italia. Datorită preparatului său, Rodrigo Sandor a terminat pe primul loc în fața celorlalți nouă concurenți. Semifinaliștii – selectați de ALMA, cel mai important centru de pregătire și educare pentru bucătăria italiană (www.alma.scuolacucina.it) – și-au dat concursul pentru șansa de a participa la finala globală și de a câștiga prestigiosul titlu S.Pellegrino Young Chef 2016.

Finala locală a avut loc joi, 7 iulie, la Academia de Gastronomie METRO Militari, unde juriul compus din chefi renumiți – incluzându-i pe Adrian Hadean, Wojciech Korfel si Tomas Kavcic — a gustat fiecare dintre preparatele reprezentative pregătite de cei 10 semifinaliști.

S.Pellegrino Young Chef 2016 mi-a confirmat un lucru pe care-l știam deja: suntem trași iremediabil înapoi spre origini, spre mâncare așezată, delicioasă, care, dincolo de orice, arată a mâncare. Conceptul de inovație se rescrie, se redefinește și se învârte în jurul ideii de “originar”, mai degrabă decât a ideii de  “original”. Mă bucur că e așa. Sunt convins că lucrurile nu vor rămâne în zona asta pentru vecie, dar nici nu vreau să-mi bat capul cu ziua de mâine, cu atât mai mult cu cât ziua de azi se dovedește a fi delicioasă” – a declarat chef Adrian Hadean.

This entry was posted in Hypermarket and tagged . Bookmark the permalink.

Comments are closed.