Retailerii, pregatiti pentru noile norme ANAF cu SmartCash POS, versiunea 6

Comerciantii din Romania incep sa se pregateasca pentru implementarea aparatelor de marcat electronice fiscale (AMEF), conform noii legislatii ce prevede obligativitatea conectarii acestora la serverul ANAF, in vederea transmiterii de informatii in timp real.

Noul sistem promite sa schimbe radical retailul din Romania, dupa modelul pietelor occidentale, prin modernizarea dotarilor din magazine, optimizarea comunicatiilor IT cu institutiile competente si reducerea evaziunii fiscale.

Recent, Agentia Nationala de Administrare Fiscala, dupa o indelungata perioada de consultare cu industria de profil, a anuntat ca sunt finalizate procedurile de conectare a noilor case de marcat la serverul ANAF.

Desi termenul pentru implementarea noului sistem a fost prelungit pana la 1 iulie 2019, compania Magister Software isi adapteaza deja produsele si serviciile pentru a sprijini comerciantii in tranzitia obligatorie la casele de marcat cu jurnal electronic, in conditiile aparitiei noii legi.

Platforma software SmartCash RMS 2017, este disponibila din aceasta luna, intr-o noua versiune, fiind pregatita pentru specificatiile tehnice de lucru, recomandate de ANAF.

Aplicatia SmartCash POS, responsabila cu integrarea fiscala, ajunsa la versiunea 6, aduce noutati importante, precum:

  • Integreaza in premiera, doua noi modele de imprimante fiscale IP, pregatite pentru adaptarea rapida la noua legislatie fiscala. Este voba despre modelul entry-level Athlos VWS, o solutie all-in-one care include si afisajul client, destinata magazinelor mici sau medii, cu latimea bonului de 57mm si de modelul high-end, FMC Epson TMT810 bazata pe un sasiu Epson, cu latimea de imprimare de 80mm destinata mediilor de lucru agresive. De retinut ca ambele modele sunt fabricate integral in Romania, beneficiind de functii ultramoderne de comunicatie in regim online.

  • Optimizari importante ale codului comparativ cu versiunea precedenta, in scopul utilizarii mai bune a resurselor de calcul, in conditiile in care multe procese de sincronizare a datelor cu ANAF urmeaza a se defasura in fundal, in timp real.

  • Exploatarea interfetelor touchscreen a fost imbunatatita pentru a acoperi mai bine oferta actuala de terminale cu senzori capacitivi si senzitivitate ridicata;

  • Noi teme si skin-uri sub titulatura, SmartCash Aniversary.

Noutatile versiunii 6.0 SmartCash POS sunt prezentate detaliat in acest tutorial video.

Despre SmartCash Retail Management System:

Implementată în peste 7500 de unități comerciale și numărând o comunitate de peste 37.000 de utilizatori, soluția SmartCash Retail Management System, dezvoltată de Magister Software, este, în prezent, cea mai raspândită platformă software pentru retail din România.

Platforma se adresează atat comercianților independenți, furnizorilor de produse și servicii din HoReCa, precum și rețelelor comerciale cu un număr mare de unități, în continuă expansiune și cu o largă răspândire teritorială. www.smartcash.ro

Despre Magister Software:

Înființată în 2002 și având capital integral românesc, compania Magister Software s-a afirmat drept cel mai dinamic dezvoltator și furnizor de soluții la cheie pentru retail din România, specializându-se în managementul eficient al unităților comerciale mici și mijlocii.

În cei 15 ani de activitate, Magister a fost partenerul principal în dezvoltarea și implementarea unor proiecte de anvergură din retailul românesc. www.magister.ro

This entry was posted in FMCG & HoReCa and tagged , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.