Reduceri de până la 50% de Black Friday la Carrefour, toată luna noiembrie!

Carrefour Romania sărbătorește anul acesta cel de-al șaselea an de reduceri substanțiale ȋn cadrul campaniei Black Friday, marcând astfel începutul sezonului de cumpărături de iarnă.

Ȋn perioada 2 – 30 noiembrie 2017, magazinele Carrefour din toată țara ȋși așteaptă clienții cu reduceri de pȃnă la 50% la sute de produse, printre care electronice, electrocasnice, IT şi telecom.

Clienţii Carrefour pot beneficia în această perioadă de produse la cele mai mici preţuri, iar până pe 30 noiembrie aceştia pot achiziționa stație de călcat Arctic de la 159,90 lei, aspirator Phillips de la 239,90 lei, mașină de spălat Arctic de la 749,90 lei, LED UHD Smart Samsung de la 1799,90 lei  precum şi alte produse electronice, electrocasnice, produse IT şi telecom la super oferte.

„Black Friday devine o tradiție la care ne face o deosebită plăcere să luăm parte de fiecare dată, acesta fiind cel de-al șaselea an în care participăm. Şi anul acesta ne așteptăm clienții cu reduceri importante atât la produsele electronice, electrocasnice, IT și telecom. Pentru a veni în întâmpinarea nevoilor şi preferinţelor clienților noștri, am pregătit o varietate bogată de produse și discounturi de nerefuzat, am majorat stocurile și am introdus în gamă produse aflate în premieră în oferta magazinelor noastre, cu ocazia  sărbătorii prețurilor mici. Vă invit să vizualizați toate ofertele noastre pe site-ul dedicat acestei campanii, www.carrefour.ro/blackfriday, a declarat Andreea Mihai, Director de Marketing&Comunicare, PR&Solidaritate, Dinamică Comercială&Pricing Carrefour România.

 

Descoperă BLACK FRIDAY la Carrefour cu:

·Până la 50% reduceri la sute de produse electronice, electronice, IT şi telecom

·Un stoc mare și diversificat de produse aflate în promoție

·Promoţii reale cu produse la preţuri cu adevarat reduse

·Credite speciale cu 12 de rate fara dobândă. Detaliile suplimentare sunt oferite la punctele BRD din hipermarketurile Carrefour.

 

Pentru a fi siguri că nu pierdeți nicio promoţie, vizitați site-ul www.carrefour.ro sau înscrieți-vă la newsletter-ul Carrefour – http://www.carrefour.ro/cont/newsletter.html.

Sarbatoreste impreuna cu Carrefour BLACK FRIDAY, în perioada 2-30 noiembrie, cu cele mai bune preturi la sute de produse!

 

Despre Carrefour: 

Cu peste 10.100 de magazine în 34 de țări, Grupul Carrefour este al doilea retailer mondial și numărul unu în Europa.

De peste 50 de ani, Carrefour este un partener pentru viața de zi cu zi. În fiecare zi, acesta primește în magazinele sale peste 10 milioane de clienți din lumea întreagă, oferindu-le o gamă largă de produse și servicii la prețuri echitabile.

În România, Grupul Carrefour numără 305 de magazine dintre care 32 hipermarketuri ‘Carrefour’, 219 supermarketuri (204 magazine ‘Market’ si 16 magazine’Express Orange’), 43 magazine de proximitate ‘Express’, 10 magazine de proximitate ‘Contact’, un magazin de comerț online: www.carrefour-online.ro.

This entry was posted in Hypermarket and tagged . Bookmark the permalink.

Comments are closed.