Primul magazin Uterqüe din România s-a deschis oficial în Băneasa Shopping City

Băneasa Shopping City anunță, în premieră pentru România, prezenţa unui nou brand internaţional exclusivist: Uterqüe.

Începând cu luna aprilie, oferta de shopping a centrului comercial se diversifică, aducând iubitorilor de modă colecţii premium de genți, încălțăminte, bijuterii și accesorii, o gamă atent selecționată de articole vestimentare și piese realizate din piele.

Vizitatorii Băneasa Shopping City vor regăsi la parter colecţiile Uterqüe, brand destinat consumatorilor de modă care preferă piesele ce nu se demodează ușor şi care sunt confecţionate cu mare atenţie la detalii, din materiale de foarte bună calitate.

Accesoriile sunt o parte esențială a colecțiilor, lucru pe care îl reflectă și numele brandului. Uterqüe provine din limba latină și înseamnă ”una și cealaltă”: modă și accesorii.

Cu peste 100 de magazine deschise în întreaga lume, brandul Uterqüe este parte a portofoliului Inditex, lider global în crearea şi distribuţia de articole vestimentare, şi are la bază filozofia conform căreia accesoriile reprezintă completarea perfectă a unei ţinute desăvârşite.

Articolele de îmbrăcăminte Uterqüe sunt special create pentru a rezista probei timpului şi sunt menite să devină piese indispensabile pentru orice femeie independentă care apreciază stilul elegant şi sofisticat.

Prin adăugarea unei componente moderne puternice, Uterqüe găseşte echilibrul perfect şi aduce articole de îmbrăcăminte şi accesorii ce devin adevărate vedete, punând în valoare o siluetă serioasă, sofisticată şi elegantă, la preţuri atractive.

Magazinul deschis în Băneasa Shopping City păstrează atmosfera specifică a unui boutique, o atmosferă unică şi specială, cu mobilier în culori calde şi un spațiu generos luminat cu instalații avangardiste.

Băneasa Shopping City, una dintre cele mai exclusiviste destinații de shopping din Bucureşti, şi-a obişnuit clienţii cu cele mai înalte standarde de calitate şi rafinament, precum și cu actualizarea constantă a mixului unic de branduri.

Diversitatea spațiilor comerciale, brandurile aflate aici în exclusivitate și parteneriatele strategice sunt unele dintre cele mai importante aspecte care diferențiază Băneasa Shopping City de celelalte centre comerciale din București și din țară, oferind experiențe complete și memorabile. Recent, în Băneasa Shooping City au mai fost inaugurate magazinele COS și florăria Floria.

***

Despre Băneasa Shopping City:

Centrul comercial Băneasa Shopping City este lider pe piaţa românească de fashion şi entertainment, oferind clienților săi un mix unic de branduri, care poate satisface şi cele mai exigente dorinţe în materie de shopping, de la cele de renume internaţional, la magazine ale designerilor români, precum și o varietate de restaurante rafinate și cafenele.

Centrul comercial include și o zonă impresionantă de divertisment, Grand Entertainment, ce cuprinde: Grand Cinema & More, singurul cinematograf din România echipat cu tehnologia revoluţionară Dolby Atmos în sala Grand Ultra, care oferă cinefililor săi cele mai înalte standarde video şi audio, servicii de gaming și entertainment, activități și evenimente dedicate copiilor, la care se adaugă o categorie specială de evenimente culturale (producţii proprii de teatru sau transmisiuni live de pe marile scene ale lumii).

Toate aceste caracteristici sunt menite să asigure confortul clienților şi transformă Băneasa Shopping City în destinația exclusivistă de shopping, relaxare și entertainment a României.

This entry was posted in Fashion and tagged , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.