Praktiker România aniversează 14 ani şi lansează oficial magazinul online

Praktiker, cel mai cunoscut brand de Do-It-Yourself (DIY) din România, aniversează 14 ani de activitate pe piaţa locală de bricolaj prin campania „Premii pe loc pentru toţi clienţii“, desfăşurată la nivel naţional în perioada 10 august – 6 septembrie.

„Cu ocazia acestei aniversări, le oferim clienților posibilitatea să câștige premii importante. Este modul nostru prin care le multumim ca ne-au fost alaturi timp 14 ani. Ii asteptam cu o gama variata de produse cu preturi exceptionale, cu stocuri pe masura asteptarilor, cu premii importante, de la reduceri si vouchere valorice pana la excursii in Italia sau chiar pot pleca acasa cu o masina KIA cee’d. De asemenea, venim în sprijinul tuturor celor care vor să facă amenajări în această perioadă, cu posibilitatea de a cumpara in 18 rate cu dobândă 0% prin următoarele carduri: Bonus Card, BRD Finance, Cetelem, si cardurile EuroLine. Clientii nostri vor gasi in magazinele Praktiker cele mai bune soluții prin care să îşi transforme casa în acasă“, afirmă Mirela Ochiana, Marketing Manager Praktiker România.

 

Lansarea oficială a magazinului online www.praktiker.ro.

Cu ocazia aniversării de 14 ani, Praktiker România anunţă de asemenea, lansarea oficială a magazinului online www.praktiker.ro, de unde clienţii pot comanda momentan peste 8.000 de produse din cele 40.000 comercializate în magazine, numărul acestora crescând de la o lună la alta. „Lansarea platformei de vânzări online și totodată comunicarea omnichannel sunt unul din principalele obiective de business al companiei Praktiker Romania pentru anul 2016. Magazinul online www.praktiker.ro este pus la dispoziţia clienţilor încă din luna aprilie, dar îl deschidem oficial acum, cu ocazia aniversării. În acest mod le oferim tuturor clientilor posibilitatea să se bucure de ofertele şi premiile campaniei aniversare «Premii pe loc pentru toţi clienţii», inclusiv în mediul online, şi să aibă parte de această experienţă omnichannel”, declară Isabelle Pleska, Director General Praktiker România.

Produsele comercializate pe www.praktiker.ro au aceleaşi preţuri ca în magazinele fizice şi pot fi livrate la nivel naţional. Costurile de transport depind de greutatea produsului achiziţionat. În următoarea perioadă, Praktiker va trece la a doua etapă de dezvoltare a magazinului online, în care vor fi introduse mai multe facilități pentru clienții online. De exemplu, platforma va fi îmbogățită cu opțiunea „click & pick”, adică anumite produse pot fi comandate online şi ridicate apoi direct din magazin. În ce constă campania aniversară „Premii pe loc pentru toți clienții“.

În perioada 10 august – 6 septembrie, toţi clienţii care cumpără produse de minimum 150 lei din magazinele Praktiker vor primi un card răzuibil, cu care vor putea câştiga pe loc, premii importante. În cazul comenzilor online, cardul răzuibil le va fi livrat cumpărătorilor acasă, odată cu produsele, astfel încât toată lumea să aibă acces la premiile aniversare, indiferent de canalul pe care îl aleg pentru cumpărături.

 

Despre Praktiker:

În România, Praktiker este lider pe piața de DIY din România, cu un nivel de notorietate de peste 98%.

În prezent, compania are 27 de magazine în 24 de oraşe din ţară.

Oferta Praktiker România cuprinde peste 40.000 de produse, incluzând: materiale pentru construcţii şi amenajări, produse de grădinarit, decoraţiuni pentru interior şi exterior.

 

This entry was posted in Bricolaj and tagged . Bookmark the permalink.

Comments are closed.