Pizza Hut și Pizza Hut Delivery vor fi prezente la cele mai importante târguri de joburi din țară

În luna martie, Pizza Hut și Pizza Hut Delivery vor participa la cele mai importante târguri de joburi anunțate la nivel național, unde vor prezenta posturile disponibile în cadrul fiecărei companii și vor recruta noi angajați pentru locațiile din fiecare oraș unde vor fi prezente.

În luna martie, persoanele aflate în căutarea unui job vor putea afla mai multe informații despre posturile deschise în cadrul celor două companii, având ocazia de a discuta direct cu reprezentanții acestora referitor la responsabilitățile aferente jobului, salariu, avantaje, posibilități de dezvoltare și nu numai.

Cei interesați de obținerea unui job pot vizita standul Pizza Hut la evenimentul Angajatori de Top în Timișoara (17-18 martie), la Târgul de Cariere Iași (21-22 martie), precum și standul de la Angajatori de Top București (24-25 martie).

În cadrul Pizza Hut sunt deschise poziții pentru lucrător în bucătărie sau ospătar și manager trainees, în timp ce candidații interesați pot aplica la Pizza Hut Delivery pentru poziții de lucrători în bucătărie, casieri și curieri.

Pizza Hut si Pizza Hut Delivery oferă o serie de avantaje persoanelor interesate de un loc de muncă, precum posibilitatea de a se angaja fără experiență prealabilă, pachete salariale majorate, precum și anumite bonusuri specifice.

De asemenea, în cadrul celor două companii sunt organizate cursuri de instruire practică pentru pregătire, realizate de personal autorizat, dar și traininguri online, sub formă de cursuri și teste. Toate acestea facilitează înțelegerea atribuțiilor și integrarea în cadrul echipei de lucru.

Un alt avantaj de care se pot bucura viitorii angajați este programul flexibil, care poate fi adaptat conform necesităților fiecăruia. Angajații pot opta fie pentru program full time, fie part time de patru sau șase ore.

Mai mult decât atât, Pizza Hut si Pizza Hut Delivery asigură un mediu de lucru plăcut și prietenos, fiind organizate proiecte speciale dedicate angajaților, prin care ei au ocazia de a se implica în acțiuni de responsabilizare și pentru sprijinul comunității.

*****

Despre Pizza Hut:

Pizza Hut, lanţul de restaurante cu un concept casual, operează pe piaţa românească din 1994 sub contract de masterfranciză acordat companiei American Restaurant System. Pizza Hut a venit în România în 1994, odată cu deschiderea primei locaţii din Calea Dorobanţilor, iar în prezent deţine 11 restaurante în Bucureşti, două în Cluj şi Timişoara şi câte unul în Iaşi, Constanţa, Ploieşti, Brașov, Oradea și Bacău. Mai multe detalii puteţi afla pe www.pizzahut.ro şi pe pagina de Facebook Pizza Hut România.

Pizza Hut este singura companie producătoare de pizza ce a fost nominalizată în Top 10 francize în 2009 de către Revista Entrepreneur. Compania a început acum 57 de ani în Wichita, Kansas, iar în prezent deţine aproape 13.600 de restaurante în 90 de ţări. Pizza Hut este subsidiară a Yum! Brands, Inc., unul dintre cei mai mari francizori la nivel internaţional.

Despre Pizza Hut Delivery:

Pizza Hut Delivery, conceptul de livrare la domiciliu lansat de Pizza Hut, furnizează produse numai la pachet şi prin livrare. Compania a intrat pe piaţa românească în decembrie 2007, odată cu deschiderea primei locaţii în zona Vitan din Bucureşti, printr-un contract de masterfranciză acordat companiei American Restaurant System.

În prezent, Pizza Hut Delivery deţine 8 unităţi în Bucureşti și câte o locaţie în Brașov, Cluj și Popeşti Leordeni. Pizza Hut Delivery este subsidiară a Yum! Brands, Inc., cea mai mare companie de lanţuri de restaurante şi unul dintre cei mai mari angajatori la nivel mondial.

Despre Yum! Brands:

Yum! Brands, Inc., cu sediul în Louisville, Kentucky, deține peste 41,000 restaurante în peste 125 de țări și teritorii. Yum! ocupă locul 216 în lista Fortune 500, cu venituri de peste 13 miliarde de dolari. În 2014, Yum! a fost numit în top 100 Corporate Citizens de către Corporate Responsibility Magazine, fiind și unul dintre Aon Hewitt Top Companies for Leaders din America de Nord.

Mărcile de restaurante deținute de companie – KFC, Pizza Hut și Taco Bell – sunt liderii globali în materie de produse alimentare din categoriile pui, pizza și stil mexican. În afara Statelor Unite, Yum! Brands deschide în medie peste cinci restaurante noi pe zi, fiind astfel lider în dezvoltarea internațională de retail.

This entry was posted in Fast Food and tagged , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.