Pizza Hut și Pizza Hut Delivery au lansat cea mai nouă inovație: pizza cu usturoi – Cheesy Garlic Twist

Pizza Hut și Pizza Hut Delivery au lansat cel mai nou produs din meniu, Cheesy Garlic Twist, cu un blat special umplut cu Mozzarella din belșug, asezonat cu usturoi, unt, parmezan și usturoi.

Noul blat face parte din seria inovațiilor de produs pe care Pizza Hut și Pizza Hut Delivery le aduc constant în meniu, acestea constând acum în utilizarea unui mix de ingredinte irezistibile.

Combinația de brânză Mozzarella și usturoi, dar totodată și marginea împletită sunt elementele ce fac din Cheesy Garlic Twist o pizza cu adevărat specială.

Cheesy Garlic Twist a fost concepută pentru ocaziile în care te gândești de două ori înainte să servești un preparat cu usturoi. Conținând o cantitate redusă din acest ingredient, clienții se pot bucura atât de gustul autentic, cât și de întâlnirea de după, fără ca ceilalți să simtă aroma specifică.

Cheesy Garlic Twist este cu siguranță o adevărată plăcere pentru toți cei ce iubesc varietatea și mixurile curajoase atunci când comandă pizza.

Prin lansarea blatului Cheesy Garlic Twist ne dorim să oferim o opțiune potrivită pentru cei care preferă combinația unică dintre brânză Mozzarella și usturoi. Totodată, noul sortiment confirmă, încă o dată, că Pizza Hut și Pizza Hut Delivery sunt branduri inovatoare care lansează produse noi tot timpul, completând multitudinea blaturilor deja consacrate precum Cheesy Bites, Crown, Super Pan, Cheese & Pepperoni”, a declarat Monica Eftimie, Chief Marketing Officer Pizza Hut.

Blatul Cheesy Garlic Twist este disponibil pe orice rețetă de pizza din meniu, atât la Pizza Hut cât și la Pizza Hut Delivery.

Pentru mai multe detalii despre noutățile Pizza Hut și Pizza Hut Delivery, accesați pizzahut.ro şi pizzahutdelivery.ro și urmăriți paginile de Facebook Pizza Hut România şi Pizza Hut Delivery România.
Despre Pizza Hut:

Pizza Hut, lanţul de restaurante cu un concept casual, operează pe piaţa românească din 1994 sub contract de masterfranciză acordat companiei American Restaurant System.

Pizza Hut a venit în România în 1994, odată cu deschiderea primei locaţii din Calea Dorobanţilor, iar în prezent deţine unsprezece restaurante în Bucureşti, două în Cluj şi Timişoara şi câte unul în Iaşi, Constanţa, Ploieşti, Brașov, Oradea și Bacău. Mai multe detalii puteţi afla pe www.pizzahut.ro şi pe pagina de Facebook Pizza Hut România.

Pizza Hut este singura companie producătoare de pizza ce a fost nominalizată în Top 10 francize în 2009 de către Revista Entrepreneur.

Compania a început acum 57 de ani în Wichita, Kansas, iar în prezent deţine aproape 13.600 de restaurante în 90 de ţări. Pizza Hut este subsidiară a Yum! Brands, Inc., unul dintre cei mai mari francizori la nivel internaţional.
Despre Pizza Hut Delivery:

Pizza Hut Delivery, conceptul de livrare la domiciliu lansat de Pizza Hut, furnizează produse numai la pachet şi prin livrare.

Compania a intrat pe piaţa românească în decembrie 2007, odată cu deschiderea primei locaţii în zona Vitan din Bucureşti, printr-un contract de masterfranciză acordat companiei American Restaurant System.

În prezent, Pizza Hut Delivery deţine 9 unităţi în Bucureşti și câte una în Brașov, Cluj și Popeşti Leordeni.

Pizza Hut Delivery este subsidiară a Yum! Brands, Inc., cea mai mare companie de lanţuri de restaurante şi unul dintre cei mai mari angajatori la nivel mondial.

This entry was posted in Fast Food and tagged , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.