Pizza Hut deschide un nou restaurant dine-in, în incinta ParkLake

Pizza Hut își extinde rețeaua de restaurante din București, deschizând o nouă unitate în cadrul ParkLake, noul mall din zona Titan.

Odată cu această deschidere, rețeaua Pizza Hut ajunge la 21 de restaurante aflate în București și în țară.

Restaurantul deschis în ParkLake ocupă o suprafață de 250 mp, fiind amplasat la etajul întâi, în zona de food-court. Pentru deschiderea acestei noi unități, a fost necesară o investiție de 420.000 euro, fiind astfel create 30 de locuri noi de muncă.

Ne bucurăm să anunțăm deschiderea unui nou restaurant Pizza Hut în București, fiecare inaugurare aducând bucuria meselor împreună mai aproape de clienții noștri. Cei care ne vor vizita, vor găsi aici aceleași produse de calitate pentru care vin în restaurantele noastre – de la clasicele rețete de pizza, paste și salate, la preparatele speciale din meniul american, disponibil acum și în această nouă locație Pizza Hut. Varietatea produselor oferite este foarte importantă pentru noi, pentru că ne dorim să le oferim clienților preparate delicioase exact așa cum își doresc, de fiecare dată când ne calcă pragul”, a declarat Monica Eftimie, Chief Marketing Officer Pizza Hut.

Restaurantul Pizza Hut din ParkLake oferă clienților posibilitatea de a comanda, pe lângă rețetele din meniul tradițional Pizza Hut, cu varietăți de pizza, paste și salate, și preparatele din meniul „American Dining Experience”, cu o selecție de produse tipic americane. Meniul american conține preparate clasice cum sunt burgerii, aripioarele picante sau coastele de porc, dar și aperitive specifice cum sunt platourile cu pui sau fructe de mare.

Pentru mai multe detalii despre noutățile Pizza Hut, accesați www.pizzahut.ro și urmăriți pagina de Facebook Pizza Hut România.

* * * * *

Despre Pizza Hut:

Pizza Hut, lanţul de restaurante cu un concept casual, operează pe piaţa românească din 1994 sub contract de masterfranciză acordat companiei American Restaurant System. Pizza Hut a venit în România în 1994, odată cu deschiderea primei locaţii din Calea Dorobanţilor, iar în prezent deţine unsprezece restaurante în Bucureşti, două în Cluj şi Timişoara şi câte unul în Iaşi, Constanţa, Ploieşti, Brașov, Oradea și Bacău. Mai multe detalii puteţi afla pe www.pizzahut.ro şi pe pagina de Facebook Pizza Hut România.

Pizza Hut este singura companie producătoare de pizza ce a fost nominalizată în Top 10 francize în 2009 de către Revista Entrepreneur. Compania a început acum 57 de ani în Wichita, Kansas, iar în prezent deţine aproape 13.600 de restaurante în 90 de ţări. Pizza Hut este subsidiară a Yum! Brands, Inc., unul dintre cei mai mari francizori la nivel internaţional.

Pizza Hut ParkLake_interior

This entry was posted in Fast Food and tagged , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.