Peste 2.500 de clienți la Marea Deschidere JYSK Iași

JYSK România a inaugurat magazinul JYSK Iași din Bulevardul Chimiei nr. 2, cel de-al 35-lea magazin din România, în cadrul unui eveniment special așteptat cu nerăbdare de clienți.

Ieșenii au fost matinali și, chiar înainte de ora 08:00, ora la care era anunțată deschiderea, au venit la magazin pentru a vedea și testa primii produsele comercializate de brandul scandinav și pentru a profita de ofertele speciale de deschidere. După tăierea panglicii s-a dat startul sesiunii de cumpărături. Clienții au fost întâmpinați cu un mic dejun dulce și energizant – un croissant și o cafea, și au fost invitați să testeze produsele brandului, printre care saltele cu arcuri și din spumă, perne cu umplutură naturală și perne cu memorie, pilote și plăpumi, mobilier de grădină și mobilier de interior.

În ziua inaugurării au făcut cumpărături din magazin peste 2500 de ieșeni, cele mai căutate categorii produse fiind prosoapele, fețele de pernă, pernele de grădină, pernele pentru șezut, lămpile solare și scaunele de grădină.

În cadrul concursului desfășurat pe www.jysk.ro/iasi cu ocazia inaugurării, clienții au fost invitați clienții au fost invitați să distribuie pe Facebook produsul preferat din catalogul cu promoții de deschidere. În topul celor mai distribuite produse, pe primul loc s-a aflat setul de terasă LARVIK, pe locul 2 canapeaua extensibilă HJELS, iar pe locul 3 dulapul cu uși glisante GENTOFTE. Clienții pot intra în concurs până pe 20 iulie, distribuind pe Facebook produsul preferat din catalogul cu ofertele de deschidere.

De asemenea, primii 150 de cumpărători care au achiziționat produse de peste 50 de lei au primit cadou câte o pernă din spumă cu memorie. Compania este recunoscută pentru calitatea produselor destinate somnului, iar pernele sunt printre cele mai apreciate produse de către clienții JYSK.

Ofertele speciale de deschidere sunt valabile până pe 20 iulie 2016.

 

Despre JYSK Romania SRL:

JYSK GROUP îşi are rădăcinile în Scandinavia: Primul magazin s-a deschis în Danemarca în 1979. În prezent, JYSK GROUP are peste 2,200 de magazine şi 19,000 de angajaţi în 37 de ţări. În Germania şi Austria se numesc Dänisches Bettenlager – iar JYSK în restul ţărilor.

JYSK GROUP doreşte să-şi facă simţită prezenţa peste tot în lume, având oferte excelente pentru fiecare. Fondatorul şi proprietarul JYSK GROUP este Lars Larsen. Cifra totală de afaceri a LARS LARSEN GROUP este de 3.1 milioane euro.

This entry was posted in Mobilier & Decoratiuni and tagged . Bookmark the permalink.

Comments are closed.