Peek&Cloppenburg deschide cel mai mare magazin din Romania la AFI Cotroceni

Cu peste 60 de locații în Germania şi alte 50 în Austria şi Europa Centrală şi de Est, retailerul german de modă Peek&Cloppenburg inaugurează în AFI Cotroceni cel de-al patrulea magazin din Bucureşti, pe o suprafață de 5.200 mp, împărțit pe două niveluri, fiind cel mai mare spațiu din țară al brandului.

Peek&Cloppenburg reunește zeci de branduri celebre, acoperind toate tipurile de haine pentru bărbaţi, femei și copii. Printre mărcile renumite pe care le veți găsi în AFI Cotroceni se numără și Hugo Boss, Tommy Hilfiger, Michael Kors, Ralph Lauren, Calvin Klein, Guess, Brax și multe altele.

AFI Cotroceni este destinația potrivită pentru fashion de calitate și diversitate. Suntem mereu atenți la dorințele clienților și ne dezvoltăm constant oferta de shopping, servicii și distracție, pentru a fi locul perfect unde oricine poate petrece timp liber de calitate”, a declarat Amira Stănescu, Marketing Manager, AFI Cotroceni.

 

Despre AFI Cotroceni:

AFI Cotroceni este cel mai mare centru comercial din România, unde serviciile de shopping, distracție, relaxare și mișcare sunt la cele mai înalte standarde, pentru a oferi timp liber cu adevărat de calitate.

AFI Cotroceni oferă activități pentru toate vârstele și gusturile, de la fitness, sport, activități de anduranță, până la zona de beauty, cafenele, cinema, patinoar, restaurante și foarte mult evenimente speciale, weekend de weekend.

This entry was posted in Fashion and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.