O nouă serie de „Târguri de bunătăți românești” începe de vineri în București

O nouă serie de „Târguri de bunătăți românești are loc în Capitală în acest weekend, în parcările magazinelor Kaufland din cartierele Colentina (șos. Colentina nr. 6, sector 2) și Basarab (șos. Orhideelor nr. 46A, sector 1).

Începând de vineri, 21 aprilie, și până duminică, 23 aprilie, în intervalul orar 9:00 – 18:00, la „Târgul de bunătăți românești”, zeci de producători locali îi vor aștepta pe bucureșteni cu preparate culinare tradiționale autohtone și obiecte făurite după meșteșuguri locale.

În cele două târguri, vizitatorii vor putea găsi:

– dulciuri de casă, cozonac domnesc, turtă dulce, clătite

– dulciuri fără zahăr

– miere și alte produse apicole

– lactate proaspete

– preparate tradiționale din carne

– preparate cu specific regional, precum plăcinte sârbești, kűrtős kalacs

– săpunuri și creme naturale

– pălării tradiționale

– curele și articole din piele naturală

– gablonțuri

– produse de artizanat

Evenimentul face parte din seria de târguri organizate de Kaufland pentru susținerea producătorilor români, din pasiune pentru prospețimea și savoarea produselor tradiționale.

Până în prezent, Kaufland a organizat 14 Târguri de bunătăți românești în întreaga țară, punând la dispoziția producătorilor locali care vor să expună în cadrul târgurilor întreaga logistică și spațiul de vânzare în mod gratuit.
Despre Kaufland România:

Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu peste 1.300 de magazine în șapte țări și o rețea de 114 magazine în România. Kaufland România este de cinci ani consecutiv centrul comercial cu cea mai mare încredere la secțiunea Categoria locală, potrivit studiului Trusted Brands al Reader’s Digest.

Strategia noastră are ca scop îndeplinirea dorinţele clienților cu accent pe garanţiile şi serviciile noastre, varietate, un nivel ridicat de calitate şi, bineînţeles, preţuri atractive. Pentru mai multe informaţii vizitaţi www.kaufland.ro.
This entry was posted in Hypermarket and tagged , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.