Noul DACIC Fresh de la ZAREA, cidru de vara cu gust proaspat, de lamaie si menta, slab alcoolizat

ZAREA S.A., lider pe piaţa de vinuri spumante, lanseaza, ca o continuare fireasca a conceptului DACIC Romanian Ciders, primul cidru slab alcoolizat cu gust proaspat de lamaie si menta – DACIC Fresh.

ZAREA, cu o traditie de peste 100 de ani in producerea de băuturi alcoolice fermentate, inoveaza in categorie, oferind consumatorilor din Romania un gust de sezon, utilizând know-how românesc si suc de mere româneşti,.

Inovatia este unul din principiile de business ZAREA. Ca o urmare fireasca a gamei DACIC Romanian Ciders, am lansat DACIC Fresh, potrivit pentru cei care prefera un cidru slab alcoolizat de 1,9% si totusi nu renunta la savoarea unei limonade proaspete cu un strop de menta. Totodata, am extins gama DACIC Romanian Ciders, adaugand un nou sortiment, cel de caise cu 4,5% alcool”, declara Emil Popescu, presedinte ZAREA S. A.

Dedicat deopotrivă femeilor cât şi bărbaţilor, DACIC Fresh Lamaie si Menta completeaza portofoliu de cidru al companiei ZAREA ce contine DACIC Romanian Ciders, cea mai variata gama de gusturi: mar, afine, capsuni&fragute, visine si caise (nou), alaturi de noul concept DACIC Mestesugar, cidru artizanal din 100% mere romanesti, fara zahar adaugat, fara coloranti si fara arome. DACIC Fresh Lamaie si Menta este disponibil in ambalaj sticla de 0,275L.

ZAREA S.A este unul dintre primii jucători din piaţă românească de băuturi alcoolice şi vinuri spumante, având o tradiţie de la 1912.

În portofoliul său se regăsesc 12 branduri de tradiţie care acoperă segmentele de vin spumant, cidru, sangria, brandy, lichior, vermut, bitter şi vodcă.

This entry was posted in FMCG & HoReCa and tagged , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.