Nou la cora Cluj: cumparaturi online, cu livrare la domiciliu

Incepand cu 30 mai 2017, serviciul de cumparaturi online cora.ro este disponibil clujenilor care vor putea comanda acasa produsele de care au nevoie, printr-un simplu click.

„Magazinul virtual cora.ro se bucura de succes. Am lansat acest serviciu la Bucuresti si il extindem, asa cum am promis,  in toata reteaua. Astazi este randul clujenilor sa experimenteze comertul online. Ne asteptam in continuare clientii in magazin, insa ne-am dorit sa venim in intampinarea lor in acele momente in care au nevoie de mai mult timp. Astfel noi putem sa pregatim  comanda si sa o livram acolo unde au nevoie. Clientii nostri ne pot transmite o comanda de acasa, de la birou sau din drumurile lor prin oras. Clujul este un oras foarte important pentru noi, cu oameni intreprinzatori, care se dezvolta rapid, era firesc sa lansam cora.ro si aici. Ma bucur in plus ca lansam acest serviciu nou la 10 ani de cand am deschis hipermarletul nostru cora la Cluj-Napoca”, a spus Thierry Destailleur, director general cora Romania.

Clujenii au la dispozitie o gama larga de produse, pe site fiind listate zeci de mii de articole.

Angajatii cora.ro selecteaza cu grija toate produsele, mai ales atunci cand este vorba despre cele  proaspete.

Comanda la domiciliu este livrata in schimbul sumei de 15 lei. Livrarea se face in Cluj si in localitatile Borhanci, Faget, Sannicoara, Apahida, Luna de Sus, Floresti, Tauti, Gilau, Baciu, Dezmir, Chinteni, Feleacu.

Site-ul cora.ro este structurat intuitiv, organizat in functie de universurile de consum ale clientilor nostri: alimente, bauturi, casa si familie, bebe si copii, pet shop.
La fel cum in magazin ne straduim permanent sa oferim raspunsuri la intrebarile si nevoile clientilor nostri, la fel si pe online experienta acestora este extrem de importanta.

Astfel, inca de la prima interactiune a clientului cu platforma cora.ro, aceasta ii poate face recomandari in functie de produsele cautate. In acest mod clientul este ajutat in procesul de selectie si achizitie pentru a putea castiga cat mai mult timp.

 

Sursa: www.cora.ro

This entry was posted in Hypermarket and tagged . Bookmark the permalink.

Comments are closed.