Nou la Cora Bacau: cumparaturi online, cu livrare la domiciliu

Serviciul cora.ro cu livrare la domiciliu va fi disponibil si la Bacau si in zonele limitrofe, incepand cu 3 iulie 2017, astfel ca bacauanii care au mai putin timp pentru cumparaturi pot primi de-acum produsele favorite la ei acasa.

Magazinul online cora poate fi o optiune si pentru localnicii plecati din tara care doresc sa isi ajute familia ramasa acasa.

Pe langa Bucuresti, serviciul cora.ro cu livrare la domiciliu a fost implementat pana acum la Constanta, Cluj si Bacau.

„Astazi, prin deschiderea cora.ro la Bacau, cora face un nou pas pentru consolidarea shopping-ului online. Spuneam ca ne vom concentra pe dezvoltarea acestui segment, care are un mare potential si in Romania. Bacau este un oras important pentru grupul nostru, suntem aici din 2012 si credem ca ne-am integrat frumos in comunitatea locala. Ma bucur ca suntem in grafic, nu ne oprim aici si ne dorim sa activam, in timp, acest serviciu in toate cele 11 magazine cora din tara”, a spus Thierry Destailleur, directorul general al cora Romania.

Comanda este livrata la domiciliu in schimbul sumei de 15 lei. Serviciul acopera municipiul Bacau, precum si localitatile Nicolae Balcescu, Lilieci, Hemeius, Margineni, Sarata, Magura, Luizi Calugara, Letea Veche, Saucesti, Bogdan Voda.

„Deschiderea magazinului online cu livrare la domiciliu este o veste buna pentru bacauani, carora le suntem recunoscatori pentru obiceiul de a-si face cumparaturile la noi. Sigur ca ii vom intampina in continuare cu placere in magazin, iar pentru cei care au mai putin timp exista de-acum noul serviciu, care completeaza oferta noastra. Ma gandesc si la bacauanii care sunt plecati temporar din tara, unii au acasa parinti in varsta. Exista acum posibilitatea sa comande din Italia, din Spania sau de oriunde s-ar afla, produse cora, pe care noi le livram apoi familiei, acasa. Sunt sigur ca, in curand, cora.ro va fi o solutie pentru multi dintre clientii nostri”, a spus Catalin Ismana, directorul cora Bacau.

Pe site-ul cora.ro sunt listate peste 30.000 de produse, de  la fructe si legume proaspete, produse din carne, peste, lactate, dulciuri, bauturi, la produse cosmetice, pentru casa si familie, pentru ingrijirea copiilor si pet shop.

„As vrea ca bacauanii sa stie ca avem o echipa de angajati dedicati serviciului online, care aleg cu grija produsele comandate. Ne dorim sa avem clienti multumiti, indiferent daca acestia vin la cumparaturi in magazin sau aleg optiunea mai moderna a shopping-ului online”, a mai spus Catalin Ismana.

cora Romania, parte a grupului Louis Delhaize, este unul dintre cele mai dinamice branduri de retail. Prezent pe piata romaneasca din 2003, grupul opereaza in prezent 11 hipermarketuri in Bucuresti si in marile orase. In 2013, cora a lansat platforma cora.ro, fiind primul mare lant comercial cu livrare tip drive din Romania.

Astazi, reteaua punctelor coraDrive functioneaza  la nivelul celor patru magazine din Capitala.

Serviciul cora.ro cu livrare la domiciliu este disponibil, in afara de Bucuresti, in orasele Constanta, Cluj si Bacau, oferind consumatorilor posibilitatea sa comande produsele preferate nu doar de pe computer, ci si de pe telefonul mobil sau tableta.

Filosofia cora Romania ii are in centru pe consumatori, carora le ofera produse si servicii de calitate, la preturi accesibile.

Sursa: Cora

This entry was posted in Hypermarket and tagged , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.

Retail News | Stiri din retail
contact@retail-news.ro
Copyright © 2017

Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookies-urilor. Mai multe informatii