Nomasvello inaugurează un salon de înfrumuseţare specializat în epilare definitivă la VIVO! Baia-Mare

Centrul comercial VIVO! Baia Mare anunţă deschiderea primului salon Nomasvello din zona Maramureș.

Brandul internaţional ocupă primul loc în topul locaţiilor de epilare definitivă cu IPL şi terapii faciale ProSlin si Woodlamp din lume.

Nomasvello a luat naștere în anul 2007 în Spania este prezent în 16 ţări de pe 3 continente: Spania, Italia, Portugalia, Marea Britanie, Elveția, Slovenia, Bulgaria, Polonia, Bosnia, Georgia, Brazilia, Mexic, Venezuela, Croația şi Suedia. În România brandul s-a lansat în anul 2010 şi insumeaza in prezent 35 de saloane.

In oferta Nomasvello curenta, o sedinta de epilare definitiva se gaseste la pretul de 135 lei, in timp ce pentru abonamente se ofera un discount de pana la 30%. Mai mult, cu ocazia inaugurării, compania a pregatit pentru clientii VIVO! Baia Mare oferte promotionale cu valabilitate pana la sfarsitul lunii septembrie, dupa cum urmeaza: Proskin + fiola – 99 lei – pret intreg 200 lei.

Noul salon de înfrumuseţare specializat în epilare definitivă va fi situat în incinta VIVO! Baia-Mare vis-à-vis de Nobila Casa, la intrarea de pe strada Victoriei, parter.

 

Cum funcţionează conceptul Nomasvello®?

Într-o prima etapă vei fi supus unui test de evaluare a pielii. Acesta va determina tratamentul adecvat în funcţie de tipul şi culoarea pielii şi grosimea firului de păr. După efectuarea testului, care este obligatoriu, tratamentul cu lumină intens pulsată poate lua startul.

Procedura este garantată pentru majoritatea tipurilor de piele. Ea funcţionează după următorul principiu: lumina aplicată pe piele este transformată în căldură, încălzeşte firul de păr la o anumită temperatură, distrugându-i celulele germinale. În cazul terapiilor faciale, căldura ajută la reconstruirea naturală a fibrelor din constituirea pielii, alterate din cauza expunerii la soare, vârstei, activităţi hormonale, etc.

Pentru mai multe detalii consultati site-ul www.vivo-baiamare.com

 

Despre IMMOFINANZ: 

IMMOFINANZ este un grup imobiliar comercial care își concentrează activitatea pe segmentele de retail și birouri în șapte pieţe principale din Europa: Austria, Germania, Cehia, Slovacia, Ungaria, România și Polonia.

Principala activitate a IMMOFINANZ include managementul și dezvoltarea de proprietăți. Mărcile STOP SHOP (retail), VIVO! (retail) și myhive (office) repre zintă puncte centrale puternice pentru aceste activități și susțin calitatea și serviciile.

Compania deține un portofoliu imobiliar de aproximativ 4,1 miliarde de euro (fără activele din Rusia), ce cuprinde peste 240 de proprietăți. IMMOFINANZ este listată la bursele de valori din Viena (fiind inclusă în indicele ATX – Austrian Traded Index) și din Varșovia. Pentru mai multe informații accesați: http://www.immofinanz.com

 

Despre CBRE Group, Inc.:

CBRE Group, Inc. (NYSE: CBG), Fortune 500 și S&P 500 cu sediul central în Los Angeles, este cea mai mare companie în domeniul imobiliar din lume și societate de investiții (în termeni de venituri, 2015).

Compania are mai mult de 70.000 de angajaţi (excluzând companiile afiliate) și deservește proprietarii de active imobiliare, investitorii şi chiriaşii prin intermediul celor peste 400 de birouri (excluzând filialele) din întreaga lume.

CBRE oferă un portofoliu extins de servicii integrate, incluzând consultanţa în tranzacţii, management de proiecte, administrarea proprietăţilor, administrarea investiţiilor, evaluare, leasing de proprietăţi, servicii de consultanţă, vânzări de proprietăţi, servicii bancare ipotecare. Vă rugăm să vizitați site-ul nostru la www.cbre.ro.
This entry was posted in Beauty and tagged , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.