Noi magazine in centrul comercial Sun Plaza

Din această vară, Sun Plaza Shopping Center își îmbogățește oferta de retaileri cu patru magazine noi: Bebe Tei, Colin’s, Optiplaza, VGeneration powered by Vans.

De asemenea, în luna iulie, clădirea de birouri Sun Offices ajunge la un grad de ocupare de 100%.

Pe o suprafaţă închiriabilă de 81.000 mp, Sun Plaza Shopping Center pune la dispoziția vizitatorilor: posibilitatea de a-și face cumpărăturile în peste 140 de magazine internaționale și locale, opţiuni de divertisment, prin Cinema City, o zonă dedicată pentru bowling, o terasă de vară aflată la înălţime, un nou loc de joacă exterior şi restaurante cu bucătărie variată, consolidându-și astfel poziția de cel mai mare shopping center din Sudul Capitalei.

Odată cu introducerea noilor magazine în portofoliul de retaileri Sun Plaza, ne bucurăm că le putem asigura clienților noștri o experiență de shopping cât mai variată. Acestea vin să completeze, prin concepte diferite, dorința noastră de a îmbogăți în mod constant mixul de magazine”, declară reprezentanții Sun Plaza.

Bebe Tei

Bebe TeiSub motto-ul Dedică-ți timpul copilului tău, restul îl facem noi, al doilea magazin „Bebe Tei”, brandul care aparține farmaciei din România cu cele mai mari vânzări per unitate – Farmacia Tei, este cel mai spațios magazin destinat bebelușilor. Cu o investiție de 900.000 de euro, pe o suprafață de 2.000 mp, Bebe Tei își propune să fie un etalon prin inovațiile aduse: noi categorii de produse destinate bebelușilor, diversitate (peste 20.000 de produse), mici spaţii de relaxare pentru partenerii care nu pot face față unei sesiuni de cumpărături îndelungată, dar și un proces educaţional oferit tinerelor familii.

Colin’s

Colin'sMagazinul deschis în Sun Plaza Shopping Center ocupă o suprafață de 400 m² și este al 8-lea din rețeaua retailerului internațional de îmbrăcăminte la nivel național. Colin’s se adresează persoanelor cu vârste între 16 și 45 de ani, în colecțiile sale aflându-se produse din denim, casual sau basic, atât modele fit, cât și extra fit.

Optiplaza

OptiplazaEste al 19-lea magazin al rețelei și pune la dispoziția clienților: rame optice, lentile, lentile de contact, ochelari de soare şi accesorii pentru ochelari, pentru a căror alegere personalul specializat al magazinului asigură îndurmare profesională de excepție. Police, Vogue, Ray Ban, Carolina Herrera, Escada, Chloe, Furla, Givenchy, Guess, Avanglion, Polar Glare, Blumarine sau Silhouette sunt doar o parte din mărcile prezente în magazinul Optiplaza. De asemenea, designul magazinului este definit de linii îndrăzneţe, materiale inovatoare şi decoruri avangardiste: un mix de metal, sticlă, aplicaţii de aluminiu şi inserţii de piatră.

VGeneration powered by Vans

VansCu un concept unic, dedicat persoanelor îndrăznețe și libere, cărora le place să transforme orașul într-un teren de joacă uriaș, noul magazin VGeneration powered by Vans își așteaptă cumpărătorii să descopere colecția de haine și accesorii „Young at Heart”, care interpretează într-un mod original personajele Disney. Magazinul din Sun Plaza ocupă o suprafață de 70 mp și în el se află singurul wall official New Era din România.

Ocupare 100% pentru clădirea de birouri Sun Offices

Sun Offices_4În luna iulie, clădirea de birouri Sun Offices, adiacentă Sun Plaza Shopping Center a ajuns la un grad de ocupare de 100%, cei mai importanți chiriași fiind, Pepsico, Clinica Regina Maria, Acrelec, Eminus Software şi Farmaciile Dona. Clădirea de 10,000 mp închiriabili, dispuşi pe 3 etaje, direct conectată cu centrul comercial şi cu acces direct la metrou, este certificată BREEAM, metoda numărul unu la nivel mondial pentru clădiri sustenabile.

Mai multe detalii pe www.sun-plaza.ro şi www.facebook.com/Sun.Plaza.Shopping.Center

Sun Plaza Shopping Center, aflat în sudul capitalei, s-a deschis în 2010 și este un proiect deţinut de S IMMO AG. Din septembrie 2013 proiectul este administrat de CBRE România.

S IMMO AG: Fiind prima companie de investitii în real estate listată la bursa din Austria, S IMMO AG înseamnă expertiză, un portofoliu puternic şi profit în creştere din 1987. Compania investeşte atât în proprietăţi comerciale (birouri, retail, hoteluri), cât şi în proprietăţi rezidenţiale în 4 regiuni (Austria, Germania şi Europa Centrală şi de Sud-Est). Acţionarii principali ai S IMMO AG sunt Erste Group şi Vienna Insurance Group. Pe piaţa din România, portofoliul companiei include hotelul de 4 stele Novotel, Sun Plaza Shopping Center şi Sun Offices.

CBRE Group, Inc. (NYSE:CBG), companie listată la S&P 500, cu sediul central în Los Angeles, este cea mai mare firmă de servicii comerciale imobiliare din lume (conform veniturilor din anul 2012). Compania are aproximativ 37.000 de angajaţi (excluzând afiliaţii) şi deserveşte proprietarii de active imobiliare, investitorii şi chiriaşii prin intermediul celor peste 300 de birouri din întreaga lume (excluzând afiliaţii). CBRE oferă consultanţă strategică şi executorie pentru vânzarea sau închirierea proprietăţilor, servicii corporatiste, managementul proiectelor, proprietăţilor şi altor facilităţi, consultanţă în materie de credite ipotecare, estimare şi evaluare, planuri de dezvoltare, managementul investiţie, precum şi cercetare şi consultanţă. Pentru mai multe informaţii: www.cbre.ro.

This entry was posted in Divertisment and tagged , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.