NIVEA MEN trimite o gaşcă de 4 prieteni la EL CLASICO, pentru o experienţă de neuitat

Eşti fan Real Madrid? NIVEA MEN are o surpriză pentru tine şi te trimite alături de încă 3 prieteni să vedeţi cel mai aşteptat meci al sezonului: întâlnirea dintre eternele rivale Real Madrid – FC Barcelona.

NIVEA MEN a devenit în acest sezon sponsorul oficial Real Madrid, parteneriat ce aduce împreună doi lideri în categoriile lor, respectiv un brand de top în îngrijirea masculină şi una dintre cele de mai succes echipe de fotbal din lume.

Cu această ocazie, NIVEA MEN le propune bărbaților să profite de experiența oferită de fotbal dincolo de ecranul televizorului și oferă unui suporter șansa de a merge împreună cu încă 3 prieteni pe Santiago Bernabeu, unde se vor bucura de un meci de excepţie şi o atmosferă senzaţională.

Premiul se acordă prin tragere la sorți, în urma achiziționării de produse NIVEA MEN în valoare de minim 19 lei, și asigură biletele la meci, biletele de avion, transferul aeroport-hotel şi cazarea pentru 2 nopți.

În plus, NIVEA MEN pune la bătaie 500 de tricouri oficiale Real Madrid care pot fi câştigate zilnic.

Campania se desfășoară în perioada 9 octombrie – 19 noiembrie 2017, iar participarea se poate face fie prin înscrierea bonului fiscal prin SMS la 1860, fie pe http://www.niveamen.ro/RealMadrid.

Pentru mai multe informaţii despre premii şi regulament, vizitaţi http://www.niveamen.ro/.

Bărbați, acestea sunt premiile voastre!

Despre NIVEA MEN:

Marca NIVEA MEN aparţine grupului german Beiersdorf AG şi este unul dintre brandurile de top în îngrijirea masculină, la nivel mondial.

Gamele din portofoliu se extind de la produse pentru bărbierit şi creme pentru ten, până la geluri de duş, şampoane, produse de styling şi deodorante, acoperind astfel toate nevoile de îngrijire şi igienă personală ale bărbaţilor moderni.

Cu o istorie de peste 90 ani, rolul NIVEA MEN este de a scoate la lumină potenţialul fiecărui bărbat şi de a-i spori încrederea în sine pentru a realiza lucruri măreţe.

This entry was posted in Accessories and tagged . Bookmark the permalink.

Comments are closed.