Moș Nicolae și Crăiasa Zăpezii te așteaptă la Severin Shopping Center!

Moș Nicolae este una dintre cele mai așteptate zile din an pentru cei mici, un motiv important de a oferi copiilor ocazia de a petrece o zi minunată, în compania unor personaje de basm!

Însuși Moș Nicolae și Crăiasa Zăpezii vor fi prezenți pe 6 decembrie, la Severin Shopping Center, pentru a-i întreține pe cei mici cu activități amuzante și educative!

Asadar, în intervalul orar 17.00-20.00, in cadrul complexului comercial vor avea loc:

  • Atelier de creație din hârtie, ață și aracet, #Împodobește brăduțul
  • Atelier de dansuri pentru copii #Dansul Spiridusilor
  • Picturi pe fata, haioase si colorate # Stand de face painting

Vino cu cel mic la Severin Shopping Center, să vă distrați alături de Moș Nicolae și Crăiasa Zăpezii!

 

Despre NEPI:

New Europe Property Investments plc este un grup de investiții și dezvoltare listat la Busa de Valori din Johannesburg (JSE), la Bursa de Valori de la Londra (LSE), precum și la Bursa de Valori din București (BVB). Grupul a fost înființat în anul 2007 pentru a achiziționa, a dezvolta și a gestiona cele mai importante proprietăți pe zona de retail din țările emergente ale Uniunii Europene, cu potențial de creștere pe termen lung.

De-a lungul timpului, Grupul NEPI și-a consolidat un portofoliu solid de proprietăți și a dezvoltat, în mod constant, proiecte numeroase în România și Slovacia. Strategia de dezvoltare se concentrează pe expansiunea în segmentul de retail și pe alte piețe. În plus, Grupul investește și în dezvoltarea clădirilor de birouri clasa A în marile orașe din România, unde există cerere din partea companiilor multinaționale.

Din portofoliul NEPI fac parte Mega Mall, Mall Promenada, Vulcan Value Center, CityPark Constanţa, Ploiești Shopping City, Brăila Mall, Galaţi Shopping City, Shopping City Târgu-Jiu, Shopping City Deva, Severin Shopping Center şi alte centre comerciale în întreaga ţară, dar şi în Serbia şi Slovacia. NEPI mai deţine şi clădirile de birouri Floreasca Business Park, The LakeView din Bucureşti, City Business Centre din Timişoara şi The Office din Cluj.

This entry was posted in Divertisment and tagged . Bookmark the permalink.

Comments are closed.