Mos Craciun vine la Jupiter City Shopping Center Pitesti!

Pana pe 17 decembrie, toti copiii sunt asteptati la Jupiter City Shopping Center Pitesti pentru a-i scrie Mosului o scrisoare in care sa-i spuna acestuia cat de cuminti au fost si de ce merita sa primeasca un cadou anul acesta.

Scrisorile vor fi depuse in cutia postala aflata in cadrul insulei tematice de Craciun, amplasata vizavi de magazinul Poema!

Acestea vor trebui sa contina si datele de contact cum ar fi numele, prenumele, cartierul, numarul de telefon si adresa de e-mail.

Luni, 18 decembrie, Mosul va alege si va oferi premii pentru cele mai interesante scrisori!

 

Totodata, in asteptarea Craciunului, pe data de 10 decembrie, incepand cu ora 16:00, copiii de la Palatul Copiilor Pitesti alaturi de Musicando con Adina Sima vor sustine un spectacol care va cuprinde: dansuri, datini de Craciun si colinde. De la eveniment nu va lipsi Mos Craciun.

Evenimentul este organizat in partenriat cu Antena 1 Pitesti.

 

Despre Jupiter City Shopping Center Pitesti: 

Inaugurat la 26 iunie 2008, Jupiter City Shopping Center este cel mai mare mall din Pitesti si judetul Arges.

Jupiter City Shopping Center dezvolta un concept architectural cu totul nou, remarcandu-se prin grandoare, design modern, dar si prin utilitatea complexa a spatiului. A fost proiectat pe baza conceptului “city in city”, bucurandu-se de un design interior unic, care reda atmosfera strazii într-o maniera boema si relaxanta. Jupiter City Shopping Center este situat la intersectia Autostrazii A1 cu Drumul National 65B, la doar 4 km distanta de centrul orasului Pitesti, în mijlocul a 300.000 de locuitori.

Dezvoltat pe o suprafata de 55.000 m.p. si beneficiind de 1.800 de locuri de parcare, Jupiter City Shopping Center gazduieste sub un singur acoperis numeroase branduri internationale si nationale.

 

This entry was posted in Divertisment and tagged . Bookmark the permalink.

Comments are closed.