Moș Crăciun vine la Bonami cu oferte generoase

O dată cu apropierea sărbătorilor de iarnă, luna decembrie este acea perioadă din an în care ne îndreptăm atenția spre a găsi cele mai inspirate cadouri pentru cei dragi.

Astfel, Bonami vine în perioada aceasta în întâmpinarea nevoilor clienților săi, cu oferte generoase la decorațiuni și cadouri.

Cum decembrie este cunoscută drept “luna cadourilor”, Bonami devine un adevărat Moș Crăciun pentru clienții fideli din această perioadă, răsplătindu-i cu un bonus generos la cumpărături în ziua de Ajun. Acest bonus constă într-un credit reprezentând echivalentul valorii totale a cumpărăturilor făcute în perioada 3.11 – 20.12.2016, în comenzi achitate și va putea fi utilizat ca discount de 25% din valoarea comenzilor efectuate în perioada 24 – 31.12.2016.

“Perioada sărbătorilor de iarnă reprezintă întotdeauna un motiv de bucurie pentru întreaga lume, fiind momentul perfect de a ne reconecta cu cei dragi. Ne bucurăm să aducem și în casele românilor spiritul de sărbătoare inspirat de produsele Bonami. De aceea, am creat câte o gamă de produse special pentru fiecare membru al familiei. Astfel pot fi găsite ușor accesoriile perfecte pentru mămica incredibilă, gadgeturile cool pentru surioara super, cele mai simpatice forme de prăjituri și articole de bucătărie pentru bunicuța modernă și multe alte cadouri inedite din universul copiilor și al adolescenților”, a declarat Manuela Lică-Ionescu, country manager Bonami România.

Pentru a se asigura că toată lumea va avea cadourile sub brad în ziua de Crăciun, Bonami garantează livrarea acestora în timp util. De aceea, o mare parte din produsele din promoție vor avea pe pagina de produs ștampila “Livrare până de Crăciun”, care confirmă toate eforturile logistice ale magazinului pentru a asigura o livrare promptă. În plus, în această perioadă clienții pot beneficia de livrare gratuită pentru toate comenzile de peste 200 de lei, față de pragul de 300 lei cum era până acum.

Dacă însă produsele comandate în această perioadă nu sunt pe placul celor care le primesc sau nu corespund dorințelor din ”scrisoarea către Moș Crăciun”, acestea pot fi oricând returnate fără probleme până pe 31.01.2017, perioada de returnare fiind astfel prelungită de la termenul normal de 30 de zile.

Pentru cei nehotărâți în privința cadoului potrivit, sau care doresc să lase la dispoziția celor dragi alegerea acestuia, Bonami pune la dispoziție în perioada campaniei de Crăciun și carduri cadou, tip voucher, cu valori cuprinse între 50 lei și 1.000 lei.

Campania de Crăciun a Bonami se desfășoară în perioada 3.11 – 20.12.2016. Și pentru că anul acesta, Moș Crăciun vine și la Bonami, pe 24.12.2016, în ajun de Crăciun, toți cei care au făcut cumpărături de pe site în această perioadă vor primi un credit constând în valoarea totală a comenzilor achitate, pentru a-l folosi ca discount în achiziționarea cadourilor pentru cei dragi.

 

Despre Bonami:

Magazinul online de mobilă şi home&deco a fost înfiinţat în ianuarie 2013 în Cehia. Apoi s-a extins în Polonia, în 2014 şi un an mai târziu şi în Slovacia. Bonami are peste 2 milioane de membri înregistraţi şi peste 180.000 de produse lansate deja. Magazinul are un nou depozit lângă Praga, de unde toate produsele pe stoc sunt transportate în doar 3 zile, în siguranţă, către clienţii din România.

Până acum, peste 1.800 de branduri din întreaga lume şi-au listat produsele în magazinul Bonami, pentru promovare şi vânzare. Printre acestea se numără Kartell, Joseph Joseph, Nordic Ware, Dara. În prezent, Bonami are peste 110 angajaţi la sediul central și depozitul din Praga, Cehia.

This entry was posted in Accessories and tagged . Bookmark the permalink.

Comments are closed.