Mega Mall sărbătorește doi ani de shopping și distracție la Max

Mega Mall aniversează anul acesta doi ani pe piața centrelor comerciale din România, motiv pentru care le-a pregătit vizitatorilor săi un eveniment inedit, presărat cu multe momente magice și pline de suspans, dar și peste 500 de premii pe loc.

Aniversarea Mega Mall va fi sărbătorită pe 14 mai cu Mega surprize, reduceri și distracție.

Pentru a marca această aniversare, Mega Mall a dezvoltat un coif aniversar de mari dimensiuni pe care l-a umplut cu peste 500 de cadouri pentru vizitatori. Cei prezenți la eveniment se vor putea bucura de vouchere pentru articole vestimentare, accesorii, produse cosmetice și diferite servicii la unele dintre cele mai populare magazine și saloane de înfrumusețare din Mega Mall.

Petrecerea aniversară, animată de gazda Andrei Coman, va avea loc duminică, 14 mai, și va debuta la ora 17:30. Cel mai așteptat moment al zilei va fi deschiderea marelui coif aniversar al cadourilor cu peste 500 de premii surpriză și reduceri pe loc la magazinele din cadrul Mega Mall. Coiful aniversar va fi amplasat în zona Atrium Nord (Nivel 1 – zona Peek & Cloppenburg).

În cadrul evenimentului, cei prezenți se vor bucura și de un spectacol interactiv de magie și iluzionism sub bagheta magicianului Robert Tudor. Robert Tudor este un magician iluzionist român de succes, care realizează spectacole de magie și entertainment pline de vitalitate.

Totodată, pentru a răsplăti loialitatea clienților, în perioada 13-14 mai, cei care vin în Mega Mall se vor putea bucura de reduceri la toate magazinele lor preferate: SEPHORA, Carmens, BBY, Benvenuti, Spartan, 4F, Sofiaman, Kenriz, LEGO, La Femme, Noilancasa, Pepper, Leather Point, Intersport, Meli Melo, Mirano, CCC, Otter, Parfois, Women’secret, Florens, ALDO, Pupa, Geox.

Astfel, pe 14 mai, toți bucureștenii sunt așteptați cu mic cu mare să petreacă o zi la Max!

Mai multe informații sunt disponibile pe website-ul www.megamallbucuresti.ro sau pe pagina de Facebook Mega Mall.

 

Despre Mega Mall:

Mega Mall este unul dintre cele mai moderne centre comerciale din București inaugurat în urma unei investiții de 165 de milioane de euro. Centrul acoperă în total 230.000 metri pătrați, fiind în prezent centrul comercial cu cea mai mare suprafață construită din România.

Mall-ul dispune de un spațiu închiriabil de aproximativ 72.000 de metri pătrați, dispuși pe 4 niveluri, și găzduiește peste 200 de magazine, dar și o parcare cu o capacitate de 3.000 de locuri dispuse pe 6 niveluri, dintre care 1.000 sunt situate pe acoperiș.

La inaugurarea sa, Mega Mall a adus o serie de premiere în retailul românesc, oferind bucureștenilor experiențe unice de shopping și divertisment. Centrul comercial propune un mix complet de branduri de renume național și internațional pentru toate nevoile și interesele, precum și diverse opțiuni de relaxare și petrecere a timpului liber: un food court de 10.000 mp cu o varietate restaurante, fast food-uri și cafenele pentru toate gusturile, o sală de fitness WorldClass, de 2.500 de metri pătrați, dotată cu o piscină semi-olimpică, un cinematograf Cinema City cu 14 săli ultra moderne și tehnologia 4Dx, un nou concept de spații de distracții cu casino, deschis non-stop, un sports bar, unde pot fi urmărite transmisiuni sportive live, dar și un loc de joacă, adus de Gymboland, pentru copiii de toate vârstele.

Aici sunt prezente unele dintre cele mai mari reprezentanțe ale magazinelor de fashion, încălţăminte, îngrijire şi accesorii din țară, printre care H&M, Zara, Koton, Mango, Marks & Spencer, Peek & Cloppenburg, New Yorker, Pull&Bear, C&A, LC Waikiki, Bershka, Sephora, Stradivarius, Orsay, adidas, Nike, Lee Cooper, Douglas, NEXT, Hilfiger Denim, Musette, Hervis, Stefanel, ECCO, Intersport, MAC, Benvenuti sau Aldo. Tot la Mega Mall au fost inaugurate primele magazine Reserved Man, Pupa, Sport Vision, Buzz, Marks & Spencer Food din România.

This entry was posted in Divertisment and tagged . Bookmark the permalink.

Comments are closed.