Mega Mall oferă 6500 premii instant pentru pasionații de Frozen și Star Wars

Pentru idealiști, luna decembrie înseamnă reuniuni de familie, ninsoare liniștită și colinde în surdină, ascultate la căldură.

Pentru cei pragmatici este sezonul listelor minuțios realizate, fie ele de invitați, de cumpărături sau de dorințe.

Indiferent din ce categorie faci parte, la Mega Mall găsești tot ce îți trebuie pentru sărbători de-a dreptul magice.

În perioada 2- 24 decembrie, Mega Mall va desfășura campania „Crăciunul cu Frozen și Star Wars”, cu 6.500 premii instant.

Vino la Mega Mall în intervalul menționat, cumpără ce îți place de cel puțin 250 de lei și mergi cu bonurile din acea zi la unul din cele două puncte de ridicare a premiilor: Info Desk și cel poziționat la intrarea Pierre de Coubertin.

Acolo vei extrage un bilet care îți va aduce pe loc: o geantă de umăr Frozen, o cană Frozen, un breloc de pluș Sven, o jucărie de pluș Olaf, set format din mănuși, fular și căciulă Frozen, o geantă de umăr Death Star, o geantă de umăr Storm Trooper sau o șapcă Storm Trooper.

Vino să întâmpini iarna cu stil la Mega Mall și bucură-te alături de cei dragi de momente pline de magie!

Mai multe informații sunt disponibile pe website-ul www.megamallbucuresti.ro sau pe pagina de Facebook Mega Mall.

 

Despre Mega Mall:

Mega Mall este unul dintre cele mai moderne centre comerciale din București inaugurat în urma unei investiții de 165 de milioane de euro. Centrul acoperă în total 230.000 metri pătrați, fiind în prezent centrul comercial cu cea mai mare suprafață construită din România.

Mall-ul dispune de un spațiu închiriabil de aproximativ 72.000 de metri pătrați, dispuși pe 4 niveluri, și găzduiește peste 200 de magazine, dar și o parcare cu o capacitate de 3.000 de locuri dispuse pe 6 niveluri, dintre care 1.000 sunt situate pe acoperiș. La inaugurarea sa, Mega Mall a adus o serie de premiere în retailul românesc, oferind bucureștenilor experiențe unice de shopping și divertisment.

Centrul comercial propune un mix complet de branduri de renume național și internațional pentru toate nevoile și interesele, precum și diverse opțiuni de relaxare și petrecere a timpului liber: un food court de 10.000 mp cu o varietate restaurante, fast food-uri și cafenele pentru toate gusturile, o sală de fitness WorldClass, de 2.500 de metri pătrați, dotată cu o piscină semi-olimpică, un cinematograf Cinema City cu 14 săli ultra moderne și tehnologia 4Dx, un nou concept de spații de distracții cu casino, deschis non-stop, un sports bar, unde pot fi urmărite transmisiuni sportive live, dar și un loc de joacă, adus de Gymboland, pentru copiii de toate vârstele.

Aici sunt prezente unele dintre cele mai mari reprezentanțe ale magazinelor de fashion, încălţăminte, îngrijire şi accesorii din țară, printre care H&M, Zara, Koton, Mango, Marks & Spencer, Peek & Cloppenburg, New Yorker, Pull&Bear, C&A, LC Waikiki, Bershka, Sephora, Stradivarius, Orsay, adidas, Nike, Lee Cooper, Douglas, NEXT, Hilfiger Denim, Musette, Hervis, Stefanel, ECCO, Intersport, MAC, Benvenuti sau Aldo. Tot la Mega Mall au fost inaugurate primele magazine Reserved Man, Pupa, Sport Vision, Buzz, Marks & Spencer Food din România.This entry was posted in Divertisment and tagged . Bookmark the permalink.

Comments are closed.