McDonald’s a deschis un restaurant nou la Bacău, în urma unei investiţii de 2,5 milioane de lei

Premier Restaurants România, partenerul pentru dezvoltarea McDonald’s în România, continuă procesul de expansiune prin deschiderea celui de-al doilea restaurant în Bacău.

Lider al pieţei de restaurante cu servire rapidă, restaurantul din Bacău va fi al 69-lea restaurant deschis în România de către companie.

În urma unei investiţii de 2,5 milioane de lei(EUR 0.55 mil), noul restaurant dincadrul centrului comercial Arena Mall din Bacău creează 40 de locuri noi de muncă şi, cu un design modern, complet nou pentru piaţa locală, promite o experienţă unicăpentru clienţii săi. Noul restaurant din Bacău are integrat şi un nou sistem de operare, o inovaţie a sistemului McDonald’s, care va eficientiza operaţiunile din bucătărie, cele de comandă şi servire şi va digitaliza interacţiunea clienţilor în restaurant, cu scopul de a crea o experienţă inedită la fiecare vizită.

“De peste 19 ani suntem parte din comunitatea din Bacău şi ne bucurăm că azi inaugurăm cel de-al doilea restaurant din oraş – pentru noi este o dovadă că suntem un partener de încredere pentru toţi cei care ne trec pragul zi de zi. Azi am ajuns la o reţea de 69 de restaurante, aceasta fiind prima deschidere din an. Avem 22 de proiecte de dezvoltare şi investiţii care urmează să fie implementate până la finalul anului. Sunt proiecte ambiţioase, în care avem încredere şi de aceea, sperăm ca cei 200.000 de clienţi care ne vizitează zilnic să ne rămână alături şi să ne susţină ca şi până acum”, a declarat Daniel Boaje, Director General Premier Restaurants România

Odată cu această redeschidere, McDonald’s vine în întâmpinarea clienţilor cu o nouă ofertă, valabilă doar în restaurantul din Arena Mall Bacău.

Clienţii care vor trece pragul noului restaurant se vor bucura şi de oferte speciale.

Între 1-5 septembrie, la fiecare produs Big Mac sau McChicken, porţie medie de cartofi prăjiţi sau băutură răcoritoare medie cumpărat, îl vor primi pe al doilea din partea casei.

Cel de-al 69-lea restaurant McDonald’s, situat în incinta Arena MallBacău (Strada Ştefan cel Mare, nr. 28, Bacău) este deschis de luni până duminică, în intervalul orar 10:00 – 22:00.

Despre McDonald’s în România:

Începând cu anul 2016, McDonald’s este parte a companiei Premier Capital, partenerul pentru dezvoltare a restaurantelor McDonald’s din Estonia, Grecia, Letonia, Lituania şi Malta. Premier Capital plc operează 134 de restaurante în locatii importante, mai mult de jumătate dintre ele vând McDrive şi numeroase cafenele McCafé.

În România, McDonald’s este lider al pieţei restaurantelor, cu 69 de restaurante în 21 de oraşe. Până în prezent, compania a investit peste 800 de milioane de lei în România, are 5.000 de angajaţi şi primeşte zilnic peste 200.000 clienţi.

În 2016 a fost desemnat cel mai bun angajator pentru al treilea an consecutiv, conform AON România.

Sursa: McDonald’s
This entry was posted in Fast Food and tagged , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.