Magazin Flanco la Câmpina

Magazin_Flanco

Flanco, cel mai apreciat lanț de retail electro-IT, deschide astăzi un nou magazin, în Câmpina. Punctul de vânzare este situat într-o zonă comercială populară – incinta Kaufland Retail Parc, dispune de o suprafaţă de 400 mp şi a presupus o investiţie de 1.2 milioane lei.

 

Am ales un spaţiu nou pentru magazinul din Câmpina – Kaufland Retail Parc, în principal datorită potenţialului sporit de vânzare pe care îl au magazinele situate în centre comerciale faţă de magazinele cu amplasare stradală. Am decis să investim în Câmpina pentru că județul Prahova, unde suntem prezenți cu 4 magazine, reprezintă un punct de interes, în corelaţie cu dezvoltările susţinute în această zonă, cu rată de creştere semnificativă în următorii ani. Planurile de extindere a reţelei Flanco vizează pe termen scurt exclusiv centrele comerciale“, a declarat Gabriel Pereș, Sales Director Flanco.

 

Vânzările preconizate pentru 2012 se ridică la circa 3.200 euro / mp, o cifră cu 50% peste media pieţei, estimată la 2.100 euro/ mp. Deschiderea acestui nou magazin va consolida poziţia Flanco pe piaţa din judeţul Prahova, aducând o creştere de 30% a vânzărilor în aceasta zonă faţă de perioada anterioară.

 

Magazinul din Câmpina dispune de o echipă de 7 consilieri de vânzări, specializați în diversele categorii de produse aflate la raft – IT, electronice, electrocasnice, accesorii și consumabile. Pe lângă diversitatea de produse, Flanco oferă clienţilor săi şi servicii foarte apreciate şi utile: transportul gratuit al produselor până la client în casă, indiferent de adresă, posibilitatea returului produselor în 31 de zile şi serviciul exclusiv Flanco, Garanţia All Inclusive, gândit special pentru confortul şi siguranţa clientilor.

 

Adresa Flanco – Câmpina

Bld. Nicolae Bălcescu, Incinta Complex Kaufland Retail Parc

 

Despre Flanco:

Flanco este unul dintre cei mai importanți retaileri autohtoni de produse IT&C, electronice şi electrocasnice. Compania operează magazine în cele mai importante regiuni comerciale ale țării. Strategia companiei constă în consolidarea poziției deținute pe piața locală, prin dezvoltarea rețelei Flanco în toate regiunile țării și printr-o continuă îmbunătățire a performanțelor obținute de magazinele Flanco. Flanco vine în întampinarea consumatorilor cu cea mai bună ofertă de produse, pachete de creditare avantajoase și o gamă extinsă de servicii – compania oferind astfel soluții complete și special create pentru întreaga familie.

Sursa
This entry was posted in IT&C and tagged . Bookmark the permalink.

Lasă un răspuns