„Lecții pe tavă”, în restaurantele KFC

KFC a lansat campania „Lecții pe tavă”, prin care îi încurajează pe cei în așteptarea Balacaureatului să învețe într-un mod distractiv, în timp ce iau masa în restaurant.

Până la începerea sesiunii din august, elevii vor găsi 18 modele de subiecte pentru BAC, pentru proba de limba și literatura română, pe tăvile din restaurantele KFC Magheru, Dorobanți, Regina Elisabeta, Unirii, Sun Plaza și Mega Mall. De asemenea, cei care aleg să comande la pachet pot cere exercițiile pentru acasă.

Pe lângă produsele noi pe care încercăm să le adăugăm frecvent în meniu, ne-am propus să oferim clienților noștri și alte noutăți în restaurante, cum sunt lecțiile pe tavă”. Dacă te pregătești pentru BAC – sau pur și simplu vrei să îți amintești puțină literatură sau teorie literară – cere și foile de tavă cu subiecte pentru proba de română și îmbină utilul cu plăcutul. Cu puțin noroc, poți primi pe foaia de examen chiar subiectele pe care le recapitulezi la KFC”, declară Monica Eftimie, Chief Marketing Officer KFC România.

Cele 18 variante de subiecte sunt realizate de profesorul de limba și literatura română Mariana Badea. Mai multe detalii sunt disponibile pe site-ul campaniei și pe pagina de Facebook KFC România.

*****

Despre KFC:

KFC Corporation, cu sediul în Louisville, Kentucky, este cel mai popular lanţ de restaurante specializat în produse din carne de pui din lume. KFC este recunoscut prin Reţeta Originală®, Extra Crispy™, Kentucky Grilled Chicken® și Extra Crispy™ Strips, Aripioare picante™, Go Cups, Famous Bowls, Pot Pies, sandvişuri de pui proaspăt preparate, biscuiți și garnituri. Există peste 19,400 de locații KFC în 120 de țări și teritorii din întreaga lume. KFC Corporation este subsidiară a Yum! Brands, Inc., Louisville, Ky. (NYSE: YUM.)

În România, lanţul de restaurante KFC este operat în sistem de franciză, licenţa pentru România fiind acordată în 1997 companiei US Food Network şi numără 54 de restaurante atât în Bucureşti, cât şi în alte oraşe precum Timişoara, Cluj-Napoca, Suceava, Oradea, Piteşti sau Braşov. De asemenea, KFC România operează şi un restaurant la Chişinău, Republica Moldova.

 

Despre Yum! Brands:

Yum! Brands, Inc., cu sediul în Louisville, Kentucky, deține peste 41,000 restaurante în peste 125 de țări și teritorii. Yum! ocupă locul 216 în lista Fortune 500, cu venituri de peste 13 miliarde de dolari. În 2014, Yum! a fost numit în top 100 Corporate Citizens de către Corporate Responsibility Magazine, fiind și unul dintre Aon Hewitt Top Companies for Leaders din America de Nord. Mărcile de restaurante deținute de companie – KFC, Pizza Hut și Taco Bell – sunt liderii globali în materie de produse alimentare din categoriile pui, pizza și stil mexican. În afara Statelor Unite, Yum! Brands deschide în medie peste cinci restaurante noi pe zi, fiind astfel lider în dezvoltarea internațională de retail.

KFC_Lectii pe tava (2)

This entry was posted in Fast Food and tagged . Bookmark the permalink.

Comments are closed.