La VIVO! Cluj-Napoca s-a deschis primul restaurant cu servire rapidă – Pep & Pepper din Cluj

Reţeaua de restaurante cu servire rapidă, Pep & Pepper, s-a extins cu o nouă locaţie în VIVO! Cluj-Napoca.

Începând de weekendul trecut, clienţii centrului comercial pot savura preparatele delicioase pregătite după o reţetă ce conţine 14 condimente secrete.

Pep & Pepper a inaugurat primul restaurant cu servire rapidă din Cluj, odată cu aniversarea de 10 ani a centrului comercial din inima Transilvaniei – VIVO! Cluj-Napoca.

Astfel, începând din 14 octombrie, toţi clienţii VIVO! Cluj-Napoca pot savura preparatele delicioase, preparate pe loc, ce au la bază o reţetă secretă de pui sau vită şi paste din ou făcute în casă.

Conceptul Pep & Pepper promovează home-style cooking (bucătarii gătesc pe loc fiecare porție de mâncare, într‑ o tigaie proaspăt spălată) şi standarde culinare precum:

Secret marinade: Folosesc cea mai fragedă carne de pui sau vită pe care o lăsăm la marinat timp de 12 ore, după o rețetă secretă ce conține 14 condimente.

Fresh Pasta: Pregătesc zilnic propriile paste folosind doar ouă și ingrediente naturale: făină din griș de grâu, sare și ulei de măsline.

Delicious & Balanced: Cu fiecare farfurie pe care o comanzi ai parte de o masă delicioasă, variată și echilibrată, care îți dă o senzație de bine..

Pep & Pepper este un lanţ de restaurante cu servire rapidă, care numără în prezent 5 locaţii în Bucureşti şi Cluj-Napoca, urmând să aibă loc deschiderea unui nou restaurant şi în Constanţa.

“Am pornit această afacere în capitală pentru că avem aici o piață exigentă, în care Pep & Pepper a surprins prin mâncare de calitate servită rapid unui public dinamic, aflat mereu în mișcare. Credem că foarte multe orașe medii au deja nevoie de o ofertă similară, care nu există însă pe piață, chiar și orașele care nu au deocamdată un mare centru comercial”, spune Dan Isai, cofondatorul Pep & Pepper.

Noul restaurant Pep & Pepper este situat în zona de food court din VIVO! Cluj-Napoca, lângă magazinul Inmedio.

Despre IMMOFINANZ: 

IMMOFINANZ este un grup imobiliar comercial care își concentrează activitatea pe segmentele de retail și birouri în șapte pieţe principale din Europa: Austria, Germania, Cehia, Slovacia, Ungaria, România și Polonia.

Principala activitate a IMMOFINANZ include managementul și dezvoltarea de proprietăți. Mărcile STOP SHOP (retail), VIVO! (retail) și myhive (office) repre zintă puncte centrale puternice pentru aceste activități și susțin calitatea și serviciile.

Compania deține un portofoliu imobiliar de aproximativ 4,1 miliarde de euro (fără activele din Rusia), ce cuprinde peste 240 de proprietăți. IMMOFINANZ este listată la bursele de valori din Viena (fiind inclusă în indicele ATX – Austrian Traded Index) și din Varșovia.

Pentru mai multe informații accesați: http://www.immofinanz.com

Despre CBRE Group, Inc.:

CBRE Group, Inc. (NYSE: CBG), Fortune 500 și S&P 500 cu sediul central în Los Angeles, este cea mai mare companie în domeniul imobiliar din lume și societate de investiții (în termeni de venituri, 2015).

Compania are mai mult de 70.000 de angajaţi (excluzând companiile afiliate) și deservește proprietarii de active imobiliare, investitorii şi chiriaşii prin intermediul celor peste 400 de birouri (excluzând filialele) din întreaga lume.

CBRE oferă un portofoliu extins de servicii integrate, incluzând consultanţa în tranzacţii, management de proiecte, administrarea proprietăţilor, administrarea investiţiilor, evaluare, leasing de proprietăţi, servicii de consultanţă, vânzări de proprietăţi, servicii bancare ipotecare.

Vă rugăm să vizitați site-ul nostru la www.cbre.ro.

This entry was posted in Fast Food and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.