La Pizza Hut Delivery vara este mai savuroasă cu Italian Mix

Pizza Hut Delivery, conceptul de livrare la domiciliu lansat de Pizza Hut, anunţă campania Italian Mix care se adresează adevăraţilor iubitori de pizza, doritori de noi experienţe culinare trăite alături de prieteni sau familie. Fanii brandului pot comanda acum din meniul Pizza Hut Delivery oricare două reţete de pizza de dimensiune medie, pe blat Italian, la un preţ special.

Aşa cum i-am obişnuit pe clienţii noştri, în fiecare sezon introducem în meniu oferte avantajoase care vin la pachet cu experienţe culinare inedite ce pot fi trăite în faţa televizorului, cu prietenii, familia sau colegii oriunde şi oricând. Prin campania Italian Mix dorim să livrăm clienţilor produse apetisante la preţuri accesibile care să-i aducă împreună pe cei gurmanzi şi pofticioşi de aventuri estivale pentru momente plăcute”, a declarat Monica Eftimie, Chief Marketing Officer Pizza Hut Delivery.

Pentru fiecare comandă transmisă de clienți, pizza este preparată pe loc, cu ingrediente proaspete, pentru un gust desăvârşit.

Oferta Italian Mix este valabilă până pe 3 septembrie 2015. Mai multe detalii despre Italian Mix şi produsele din meniul Pizza Hut Delivery găsiţi pe site-ul www.pizzahutdelivery.ro şi pe pagina de Facebook Pizza Hut Delivery România.

* * * * *

Despre Pizza Hut Delivery:

Pizza Hut Delivery, conceptul de livrare la domiciliu lansat de Pizza Hut, furnizează produse numai la pachet şi prin livrare. Compania a intrat pe piaţa românească în decembrie 2007, odată cu deschiderea primei locaţii în zona Vitan din Bucureşti, printr-un contract de masterfranciză acordat companiei American Restaurant System.

În prezent, Pizza Hut Delivery deţine 8 unităţi în Bucureşti şi una în Cluj – Napoca. Pizza Hut Delivery este subsidiară a Yum! Brands, Inc., cea mai mare companie de lanţuri de restaurante şi unul dintre cei mai mari angajatori la nivel mondial.

This entry was posted in Divertisment and tagged . Bookmark the permalink.

Comments are closed.