KFC lansează Duetos, wrapurile pe care să le împarți doar cu tine

KFC își extinde meniul din restaurante lansând un nou produs, în ediție limitată: Duetos, adică 2 mini wraps cu Crispy Strip, salata iceberg, roșii și sos dulce acrișor.

Rapid și savuros, noul Duetos este gustarea care te salvează în nenumărate situații: în pauza dintre cursuri, în drum spre o întâlnire sau pur și simplu când vrei un moment delicios. Clienții pot achiziționa noile Duetos din orice restaurant KFC din țară, la prețul de 5 lei.

În fiecare an ne propunem să aducem produse noi în meniu. Cu Duetos am vrut să reinventăm mult apreciatele Crispy Strips, să le dăm o formă nouă și neașteptată. Cele 2 wrap-uri sunt un „smart choice” perfect pentru o gustare rapidă și au un preț special”, declară Monica Eftimie, Chief Marketing Officer KFC România. „Și cum Duetos este o gustare mică pentru doi, dar de-ajuns pentru unul singur, acesta este și mesajul pe care îl promovăm, cu umor, în noua campanie KFC: toamna aceasta, e bine să fii single, a adăugat Monica Eftimie. Campania Duetos din această toamnă are două spoturi TV, „EL” și „EA”, ce ilustrează momentele în care este bine să fii single. Pentru detalii, urmăriți canalul de youtube al KFC România.

Noul produs beneficiază de un ambalaj cu design special, în formă de triunghi, ce îl face ușor de transportat, pentru a fi consumat oriunde și oricând. Campania Duetos aduce prețuri speciale și pentru alte produse din meniu, sandwich-ul Dublu Crispy Meltz având acum prețul de 10.90 lei, iar meniul Dublu Crispy Meltz prețul de 16.90 lei. De asemenea, clienții pot achiziționa 2 felii de bacon pentru sandwich-uri la 1.50 lei.

Pentru mai multe detalii despre noutățile din restaurante, accesați pagina de Facebook KFC România şi www.kfc.ro.

*****

Despre KFC:

KFC Corporation, cu sediul în Louisville, Kentucky, este cel mai popular lanţ de restaurante specializat în produse din carne de pui din lume. KFC este recunoscut prin Reţeta Originală®, Extra Crispy™, Kentucky Grilled Chicken® și Extra Crispy™ Strips, Aripioare picante™, Go Cups, Famous Bowls, Pot Pies, sandvişuri de pui proaspăt preparate, biscuiți și garnituri. Există peste 19,400 de locații KFC în 120 de țări și teritorii din întreaga lume. KFC Corporation este subsidiară a Yum! Brands, Inc., Louisville, Ky. (NYSE: YUM.)

În România, lanţul de restaurante KFC este operat în sistem de franciză, licenţa pentru România fiind acordată în 1997 companiei US Food Network şi numără 55 de restaurante atât în Bucureşti, cât şi în alte oraşe precum Timişoara, Cluj-Napoca, Suceava, Oradea, Piteşti sau Braşov. De asemenea, KFC România operează şi un restaurant la Chişinău, Republica Moldova.

 

Despre Yum! Brands:

Yum! Brands, Inc., cu sediul în Louisville, Kentucky, deține peste 41,000 restaurante în peste 125 de țări și teritorii. Yum! ocupă locul 216 în lista Fortune 500, cu venituri de peste 13 miliarde de dolari. În 2014, Yum! a fost numit în top 100 Corporate Citizens de către Corporate Responsibility Magazine, fiind și unul dintre Aon Hewitt Top Companies for Leaders din America de Nord. Mărcile de restaurante deținute de companie – KFC, Pizza Hut și Taco Bell – sunt liderii globali în materie de produse alimentare din categoriile pui, pizza și stil mexican. În afara Statelor Unite, Yum! Brands deschide în medie peste cinci restaurante noi pe zi, fiind astfel lider în dezvoltarea internațională de retail.

This entry was posted in Fast Food and tagged . Bookmark the permalink.

Comments are closed.