KFC îți aduce gusturi #caînvacanță

Vara aceasta, KFC desfășoară campania Gusturi de vacanță, prin care invită clienții să trăiască experiența vacanței în toate restaurantele, pornind într-o călătorie culinară inedită.

Până în septembrie, clienții pot încerca noile Piri Piri Wings, o rețetă mediteraneeană mai puțin picantă, ca alternativă a binecunoscutelor Hot Wings. Între gusturile de vacanță se regăsesc și Italian Twister, un sandwich delicios, cu Crispy Strips, roșii, mix de rucola și salată eisberg, brânză Monterey și sos red pesto, și Greek salad, un mix fresh de salată și sfeclă roșie, brânză feta, roșii cherry, castraveți, măsline, ceapă roșie și un sos la alegere.

Vara, toată lumea vorbește despre vacanță: pe Facebook, news feed-ul e plin de poze de la mare, pe Instagram filtrele fac răsăritul spectaculos și emisiunile preferate de la TV se mută în decoruri tropicale. Pentru cei aflați acasă, în așteptarea vacanței sau nostalgici după zilele de concediu abia încheiate, KFC a pregătit această nouă campanie, care te invită să trăiești experiențe de vară chiar în aglomerația orașului”, declară Monica Eftimie, Chief Marketing Officer KFC România.

În fiecare restaurant, pe tot parcursul campaniei, clienții își pot face poze ca în vacanță, folosind foile de tavă pe care le primesc la comandarea produselor. Pentru ei, KFC a realizat 3 “cursuri” de folosire creativă a acestor imagini. Mai multe detalii sunt disponibile pe canalul de YouTube al KFC Romania, pe site-ul campaniei și pe pagina de Facebook KFC România.

*****

Despre KFC:

KFC Corporation, cu sediul în Louisville, Kentucky, este cel mai popular lanţ de restaurante specializat în produse din carne de pui din lume. KFC este recunoscut prin Reţeta Originală®, Extra Crispy™, Kentucky Grilled Chicken® și Extra Crispy™ Strips, Aripioare picante™, Go Cups, Famous Bowls, Pot Pies, sandvişuri de pui proaspăt preparate, biscuiți și garnituri. Există peste 19,400 de locații KFC în 120 de țări și teritorii din întreaga lume. KFC Corporation este subsidiară a Yum! Brands, Inc., Louisville, Ky. (NYSE: YUM.)

În România, lanţul de restaurante KFC este operat în sistem de franciză, licenţa pentru România fiind acordată în 1997 companiei US Food Network şi numără 54 de restaurante atât în Bucureşti, cât şi în alte oraşe precum Timişoara, Cluj-Napoca, Suceava, Oradea, Piteşti sau Braşov. De asemenea, KFC România operează şi un restaurant la Chişinău, Republica Moldova.

Despre Yum! Brands:

Yum! Brands, Inc., cu sediul în Louisville, Kentucky, deține peste 41,000 restaurante în peste 125 de țări și teritorii. Yum! ocupă locul 216 în lista Fortune 500, cu venituri de peste 13 miliarde de dolari. În 2014, Yum! a fost numit în top 100 Corporate Citizens de către Corporate Responsibility Magazine, fiind și unul dintre Aon Hewitt Top Companies for Leaders din America de Nord. Mărcile de restaurante deținute de companie – KFC, Pizza Hut și Taco Bell – sunt liderii globali în materie de produse alimentare din categoriile pui, pizza și stil mexican. În afara Statelor Unite, Yum! Brands deschide în medie peste cinci restaurante noi pe zi, fiind astfel lider în dezvoltarea internațională de retail.

This entry was posted in Fast Food and tagged . Bookmark the permalink.

Comments are closed.