KFC deschide un nou restaurant în Veranda Mall din București, ajungând la 62 de locații

KFC continuă seria de investiţii în România şi inaugurează un nou restaurant, în incinta Veranda Mall, centrul comercial dezvoltat în zona Obor din Bucureşti.

Restaurantul KFC este situat în zona food-court a noului mall, fiind rezultatul unei investiţii de 350.000 euro. Locaţia cu numărul 62 acoperă o suprafață de 159.97 mp și are același design specific KFC, fiind dotat cu echipamente de ultimă generație. Deschiderea restaurantului KFC din Veranda Mall a creat 35 de locuri de muncă, oferind beneficii diverse noilor angajați, printre care posibilitatea de a obține un post fără experiență prealabilă.

Deschiderea restaurantului KFC cu numărul 62 reprezintă un pas important pentru noi, ajungând astfel tot mai aproape de consumatorii noştri, locuitorii din zona Obor. Dezvoltarea reţelei de restaurante confirmă promisiunea noastră faţă de clienţi, aceea de a pune la dispoziţie locaţii inovatoare cu un sistem de comandă tip fusion ce permite cea mai mare viteză de servire a clienţilor, de aproximativ 60 de secunde. Este cea de-a cincea locaţie deschisă în 2016, fapt pentru care dorim să le mulţumim tuturor clienților, pe care îi aşteptăm cu produse din pui delicioase în fiecare zi”, declară Monica Eftimie, Chief Marketing Officer KFC România.

Clienţii din Bucureşti se pot bucura de produsele KFC în noul restaurant aflat în cadrul centrului comercial Veranda, din Str. Ziduri Moşi, nr.23, Sector 2, Bucureşti. Pentru mai multe detalii despre noutățile pregătite de KFC, accesați pagina de Facebook KFC România, pagina de Instagram KFC România și site-ul www.kfc.ro.

 

Despre KFC:

KFC Corporation, cu sediul în Louisville, Kentucky, este cel mai popular lanţ de restaurante specializat în produse din carne de pui din lume. KFC este recunoscut prin Reţeta Originală®, Extra Crispy™, Kentucky Grilled Chicken® și Extra Crispy™ Strips, Aripioare picante™, Go Cups, Famous Bowls, Pot Pies, sandvişuri de pui proaspăt preparate, biscuiți și garnituri. Există peste 19,400 de locații KFC în 120 de țări și teritorii din întreaga lume. KFC Corporation este subsidiară a Yum! Brands, Inc., Louisville, Ky. (NYSE: YUM.)

În România, lanţul de restaurante KFC este operat în sistem de franciză, licenţa pentru România fiind acordată în 1997 companiei US Food Network şi numără 62 de restaurante atât în Bucureşti, cât şi în alte oraşe precum Timişoara, Cluj-Napoca, Suceava, Oradea, Piteşti sau Braşov. De asemenea, KFC România operează şi două restaurante la Chişinău, Republica Moldova.

 

Despre Yum! Brands:

Yum! Brands, Inc., cu sediul în Louisville, Kentucky, deține peste 41,000 restaurante în peste 125 de țări și teritorii. Yum! ocupă locul 216 în lista Fortune 500, cu venituri de peste 13 miliarde de dolari. În 2014, Yum! a fost numit în top 100 Corporate Citizens de către Corporate Responsibility Magazine, fiind și unul dintre Aon Hewitt Top Companies for Leaders din America de Nord.

Mărcile de restaurante deținute de companie – KFC, Pizza Hut și Taco Bell – sunt liderii globali în materie de produse alimentare din categoriile pui, pizza și stil mexican. În afara Statelor Unite, Yum! Brands deschide în medie peste cinci restaurante noi pe zi, fiind astfel lider în dezvoltarea internațională de retail.

kfc

This entry was posted in Fast Food and tagged , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.