Kaufland România inspiră românii să se reinventeze, prin campania „Noul Tu trăiește fresh”

În acest an, Kaufland România lansează o inițiativă prin care își inspiră clienții să îmbrățișeze provocarea unui nou stil de viață.

Campania “Noul Tu trăiește fresh” este o invitație pentru fiecare român să îndrăznească să se reinventeze, să încerce experiențe și gusturi noi și, în final, să caute mereu să fie mai aproape de ceea ce îl bucură cu adevărat.

Campania reunește exemple de inspirație pe care le Kaufland le oferă clienților, de-a lungul anului, în magazine, în online și prin evenimente. Astfel, clienții Kaufland au posibilitatea de a trăi experiențe inedite, pentru prima dată-n viață – fie că vorbim de ocazia de a participa la acțiuni de voluntariat pentru cauze sociale, oportunitatea de a încerca sporturi noi sau de a face pur și simplu mai multă mișcare, de a se bucura de experiențe culinare sau invitații la diferite festivaluri de muzică – printre care UNTOLD, Neversea sau Timeshift.

În același timp, Kaufland propune sortimente noi de produse și rețete originale, în magazine sau prin evenimente de tip street food și de gastronomie experimentală, la Kaufland Night Market.

Pe tot parcursul anului, Kaufland va lansa inițiative noi, care să încurajeze dorința de reinventare, atât în rândul clienților, cât și în piața de retail. Primul pas a fost făcut în aprilie 2017, când Kaufland a lansat un nou concept de magazin: primul hipermarket estival amenajat într-un cort, în stațiunea balneoclimaterică Sovata. Acesta va rămâne deschis numai pe perioada verii. Informații complete despre campanie pot fi accesate pe https://www.kaufland.ro/noutati/traieste-fresh.html.

Inițiativa este o continuare a demersului lansat anul trecut, „Trăiește Fresh”, în care Kaufland și-a propus să motiveze clienții să abordeze un nou stil de viață, fresh, ce pornește de la prospețimea alimentelor consumate în fiecare zi și merge până la o nouă filosofie de viață, în care oamenii să încerce mereu tot ce este nou, proaspăt.

 

PROSPEȚIMEA LA KAUFLAND:

Kaufland acordă o atenție deosebită prospețimii în magazin, asigurând zilnic livrări de produse precum legume, fructe, lactate, carne, mezeluri printr-un traseu scurt de aprovizionare.

Calitatea este garantată pe de-o parte de furnizori, iar, pe de altă parte, de verificări și controale temeinice, de reguli și standarde interne Kaufland și europene care se aplică în fiecare etapă a procesului de aprovizionare.

De asemenea, Kaufland România este printre puținii retaileri care în acest moment au peste 50% din produse de proveniență locală, procurarea acestora fiind prima opțiune a companiei în politica de achiziții.

Permanent, Kaufland România se implică în proiecte care promovează stilul de viață fresh – printre care: Crosul Pădurii, cea mai mare competiţie de alergare de masă care susţine o cauză de mediu, parteneriatul cu Let’s Do It, România, alături de care a participat la diverse acțiuni dedicate ecologiei, susținerea proiectului Atlantic Challenge, în care patru români, printre care și Andrei Roșu, vor traversa pentru prima dată Oceanul Atlantic într-o barcă cu vâsle și altele.

 

Despre Kaufland România:

Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu peste 1200 de magazine în 7 țări și o rețea de 115 magazine în România. Într-un recent studiu de piață derulat în România de către organizația elvețiană ICERTIAS – International Certification Association GmbH, lanțul de retail Kaufland a primit cel mai mare număr de voturi la categoria cel mai înalt nivel de calitate.

Kaufland România este de cinci ani consecutiv centrul comercial cu cea mai mare încredere la secțiunea Categoria locală, potrivit studiului Trusted Brands al Reader’s Digest. Strategia noastră are ca scop îndeplinirea dorinţelor clienților prin varietate, un nivel ridicat de calitate şi, bineînţeles, preţuri atractive.

În 2017, Kaufland România a primit pentru a doua oară certificarea Best Buy Award, care atestă că este lanțul de magazine cu cel mai bun raport calitate – preț de pe piața locală. Pentru mai multe informaţii vizitaţi www.kaufland.ro.

This entry was posted in Hypermarket and tagged . Bookmark the permalink.

Comments are closed.