In perioada sarbatorilor, Pizza Hut si Uber ii rasplatesc pe cei care infrunta aglomeratia de sezon

În decembrie și ianuarie, Pizza Hut, în parteneriat cu Uber, oferă multiple beneficii clienților.

Pentru această colaborare, în restaurantele Pizza Hut partenere fanii brandului vor beneficia de prima cursă Uber gratuită, în limita a 30 lei, dacă își fac cont pe Uber.com/App și introduc în aplicație codul promoțional PizzaHutRO.

De asemenea, fanii Pizza Hut și Uber beneficiază de 20% reducere la cursele către restaurantele Pizza Hut din București, Cluj-Napoca, Timișoara și Brașov, precum și de o reducere de 20% la rețetele de pizza pe blat Cheesy Bites Remix, ultima inovație din meniul lanțului de restaurante.

Pentru a beneficia de reducerea la curse, utilizatorii Uber trebuie să aplice codul promoțional corespunzător restaurantului Pizza Hut la care merg (lista codurilor promoționale este disponibilă online pe blog).

În restaurante vor beneficia de reducerea de 20% dacă arată sumarul cursei primit pe email.

Ofertele sunt disponibile în perioada 15 decembrie 2016 – 15 ianuarie 2017.

Din dorinţa de a ne surprinde mereu clienţii, dar şi de a le facilita drumul către noi, ne-am gândit la o colaborare cu Uber, o companie de succes, care oferă servicii de calitate. Pizza Hut și Uber sunt două branduri ce se adresează persoanelor care sunt mereu în mișcare și care caută tot timpul ceva nou. Ne dorim să-i recompensăm, să le oferim un prilej de a lua o pauză și de a redescoperi bucuria meselor în oraș, mai ales în perioada agitată din timpul sărbătorilor de iarnă. Astfel, suntem convinși că acest parteneriat va fi atât pe placul fanilor Pizza Hut, cât și pe cel al clienților Uber”, a declarat Monica Eftimie, Chief Marketing Officer Pizza Hut.

Pentru mai multe detalii despre noutățile Pizza Hut, accesați www.pizzahut.ro și urmăriți pagina de Facebook Pizza Hut România.

Despre Pizza Hut:

Pizza Hut, lanţul de restaurante cu un concept casual, operează pe piaţa românească din 1994 sub contract de masterfranciză acordat companiei American Restaurant System. Pizza Hut a venit în România în 1994, odată cu deschiderea primei locaţii din Calea Dorobanţilor, iar în prezent deţine unsprezece restaurante în Bucureşti, două în Cluj şi Timişoara şi câte unul în Iaşi, Constanţa, Ploieşti, Brașov, Oradea și Bacău. Mai multe detalii puteţi afla pe www.pizzahut.ro şi pe pagina de Facebook Pizza Hut România.

Pizza Hut este singura companie producătoare de pizza ce a fost nominalizată în Top 10 francize în 2009 de către Revista Entrepreneur. Compania a început acum 57 de ani în Wichita, Kansas, iar în prezent deţine aproape 13.600 de restaurante în 90 de ţări. Pizza Hut este subsidiară a Yum! Brands, Inc., unul dintre cei mai mari francizori la nivel internaţional.

Despre Uber:

Misiunea Uber este să facă transportul în mediul urban la fel de accesibil ca apa curentă – peste tot, pentru toata lumea. Compania Uber a fost fondată în 2009 în Statele Unite ale Americii, cu scopul a rezolva o problema simplă – cum poți comanda o cursă la atingerea unui buton.

Șase ani și peste un miliard de curse mai tarziu, Uber își propune să rezolve o provocare și mai mare: reducerea poluării și a aglomerației urbane, aducând mai mulți oameni în mai puține mașini. Din februarie 2015, Uber este şi în România, în Bucureşti și, din 2016 și la Cluj, Brașov și Timișoara.

This entry was posted in Fast Food and tagged , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.