În acest weekend, întreaga familie se distrează mai mult la Veranda Mall

În weekendul prelungit cu ocazia zilei de 1 Mai, Veranda Mall îi așteaptă pe bucureșteni cu modalități de distracție și relaxare unice, dedicate atât celor mici, cât și celor mari.

În perioada 29 aprilie – 1 mai 2017, copiii sunt așteptați la Atelierele de Zmeie, acolo unde vor învăța cu ajutorul unor artiști, cum să construiască, să decoreze și să înalțe propriul zmeu. Atelierele vor avea loc în fiecare zi, între orele 12:00 și 18:00, la spațiul de joacă pentru copii din zona Amfiteatru. La finalul activităților, copiii se vor putea juca cu zmeiele pe spațiul verde de pe platforma centrului comercial și bineînțeles, le vor putea păstra.

Participarea în cadrul Atelierelor de Zmeie este gratuită și se face pe baza unei înscrieri la biroul de informații din cadrul centrului comercial, prin trimiterea unui e-mail la adresa  marketing@verandamall.ro sau pe pagina de Facebook Veranda Mall.

„Cu ocazia weekendului prelungit îi întâmpinăm pe clienții noștri cu opțiuni de relaxare și activități recreative tematice, astfel încât vizitele în centrul nostru comercial să fie cât mai plăcute. Suntem preocupați constant să oferim locuitorilor din zona Obor și nu numai, oportunități atractive de petrecere a timpului liber și ne dorim să venim în întâmpinarea lor cu activități creative și interesante. Îi invităm pe cei care vor petrece această perioadă în București să se bucure de spațiul verde, de terasele și de locul de joacă de la Veranda Mall, unde vor putea să se relaxeze în compania celor dragi”, declară Maria Crăciun, Center Manager Veranda Mall.

Pe parcursul weekendului prelungit de 1 mai Veranda Mall va avea un program de funcționare normal, între orele 10:00 – 22:00 și îi așteaptă pe vizitatori să se bucure de opțiunile de petrecere a timpului liber, de sesiuni de shopping, precum și de ofertele restaurantelor și cafenelelor din centrul comercial.

Veranda Mall deține peste 100 de spații comerciale, de la branduri de fashion, restaurante, cafenele și nu numai. Astfel, centrul comercial reprezintă un punct de atracție principal atât pentru locuitorii zonei Obor, precum și pentru bucureștenii din zonele apropiate, accesul fiind facilitat cu ajutorul a 16 mijloace de transport în comun, stația de metrou Obor fiind situată la mai puțin de 400 de metri distanță.

Pentru a afla informații suplimentare puteți accesa pagina de web www.verandamall.ro, sau pagina oficială de Facebook Veranda Mall.

 

Despre Veranda:

Veranda Mall este primul centru comercial de proximitate din București, dezvoltat de Professional Imo Partners S.A. (fosta Prodplast Imobiliare S.A.), în zona Obor, inaugurat pe 27 octombrie 2016. Proiectul are o suprafață totală de aproape 30.000 de metri pătrați, incluzând spații comerciale, restaurante, cafenele și o zonă verde de 15.000 mp.

Printre chiriași se numără Carrefour, H&M, Tati, CCC, Deichmann, LC Waikiki, Noriel, Pepco, Gerovital, Yves Rocher, Optiblu, Sensiblu, Maxbet, KFC, Starbucks, Pizza Coloseum, McDonald’s, Salad Box, Orange, Arsis-Vodafone și IQ BOX – Telekom. Centrul comercial are ca agent unic de închiriere compania de consultanţă imobiliară CBRE, care se ocupă și de managementul Veranda Mall.

Investiția totală pentru dezvoltarea centrului comercial Veranda Mall, proiectat de arhitecții englezi Chapman Taylor și Studio 10M, atinge nivelul de 60 de milioane de euro.

This entry was posted in Divertisment and tagged . Bookmark the permalink.

Comments are closed.