Iepuraşul Blogger vine cu premii la VIVO! Cluj-Napoca

În apropierea sărbătorilor Pascale, centrul comercial din inima Transilvaniei a pregătit un nou concurs.

Iepuraşul de Paşti îi invită pe clienţii centrului comercial să urmărească blog-ul centrului comercial, să răspundă printr-un comentariu la provocarea primită şi pot câştiga prin tragere la sorţi vouchere de cumpărături.

În perioada 3-14 aprilie 2017, Iepuraşul Blogger vine cu premii la VIVO! Cluj-Napoca.

Clienţii centrului comercial sunt invitaţi să urmărească blogul centrului comercial şi să îi răspundă iepuraşului care sunt ideile de cadouri pe care doresc să le primească şi să le facă celor dragi de Paşti.

Mai mult, articolele scrise zilnic le pot da inspiraţie şi le pot aduce un cadou. Cei mai norocoşi participanţi vor avea şansa de a câştiga prin tragere la sorţi vouchere de cumpărături oferite de Bigotti, Chic Bijoux, Bugatti, C&A, Pull&Bear, Paul şi Arome Healthy Bar.

Tragerea la sorţi va avea loc în data de 15 aprilie, ora 14,00.

Mai multe detalii despre modul de participare precum şi regulamentul activităţii promoţionale se găsesc pe http://blog.vivo-cluj.com
Despre IMMOFINANZ:

IMMOFINANZ este o companie imobiliară comercială care își concentrează activitatea pe segmentele de retail și birouri în opt pieţe principale din Europa: Austria, Germania, Cehia, Slovacia, Ungaria, România, Polonia şi Moscova. Principala activitate a IMMOFINANZ include managementul și dezvoltarea de proprietăți.

Mărcile STOP SHOP (retail), VIVO! (retail) și myhive (office) reprezintă puncte centrale puternice pentru aceste activități și susțin calitatea și serviciile. Compania deține un portofoliu imobiliar de aproximativ 5,2 miliarde de euro, ce cuprinde peste 350 de proprietăți. IMMOFINANZ este listată la bursele de valori din Viena (fiind inclusă în indicele ATX – Austrian Traded Index) și din Varșovia.

Pentru mai multe informații accesați: http://www.immofinanz.com
Despre CBRE Group, Inc.:

CBRE Group, Inc. (NYSE: CBG), Fortune 500 și S&P 500 cu sediul central în Los Angeles, este cea mai mare companie în domeniul imobiliar din lume și societate de investiții (în termeni de venituri, 2015). Compania are mai mult de 70.000 de angajaţi (excluzând companiile afiliate) și deservește proprietarii de active imobiliare, investitorii şi chiriaşii prin intermediul celor peste 400 de birouri (excluzând filialele) din întreaga lume.

CBRE oferă  un portofoliu extins de servicii integrate, incluzând consultanţa în tranzacţii, management de proiecte, administrarea proprietăţilor, administrarea investiţiilor, evaluare, leasing de proprietăţi, servicii de consultanţă, vânzări de proprietăţi, servicii bancare ipotecare.

Vă rugăm să vizitați site-ul nostru la www.cbre.ro.

This entry was posted in Divertisment and tagged . Bookmark the permalink.

Comments are closed.