Halloween Party la VIVO! Cluj-Napoca

Weekendul acesta, copiii sunt aşteptaţi la VIVO! Cluj-Napoca la Halloween Party.

Micuţii se vor distra la atelierele de creaţie, iar dacă vor veni costumaţi de Halloween, vor primi gratuit o fotografie.

De Halloween, la centrul comercial din inima Transilvaniei pe copii îi așteaptă cea mai înfiorător de distractivă petrecere a toamnei.

Pe 28 și 29 octombrie, prichindeii vor participa la workshopuri distractive unde vor crea magneţi de frigider, păpuşi de mână, monstruleţi, măşti de Halloween şi vor avea parte de multe surprize dulci.

Mai mult, micuţii care vin costumaţi la petrecerea noastră, vor primi gratuit o fotografie.

Evenimentul va avea loc între orele 14:00 – 20:00, în Piațeta Matei Corvin din incinta centrului comercial, lângă Biroul de Informații.

 

Despre IMMOFINANZ: 

IMMOFINANZ este un grup imobiliar comercial care își concentrează activitatea pe segmentele de retail și birouri în șapte pieţe principale din Europa: Austria, Germania, Cehia, Slovacia, Ungaria, România și Polonia.

Principala activitate a IMMOFINANZ include managementul și dezvoltarea de proprietăți.

Mărcile STOP SHOP (retail), VIVO! (retail) și myhive (office) repre zintă puncte centrale puternice pentru aceste activități și susțin calitatea și serviciile.

Compania deține un portofoliu imobiliar de aproximativ 4,1 miliarde de euro (fără activele din Rusia), ce cuprinde peste 240 de proprietăți.

IMMOFINANZ este listată la bursele de valori din Viena (fiind inclusă în indicele ATX – Austrian Traded Index) și din Varșovia.

Pentru mai multe informații accesați: http://www.immofinanz.com

 

Despre CBRE Group, Inc.:

CBRE Group, Inc. (NYSE: CBG), Fortune 500 și S&P 500 cu sediul central în Los Angeles, este cea mai mare companie în domeniul imobiliar din lume și societate de investiții (în termeni de venituri, 2015).

Compania are mai mult de 70.000 de angajaţi (excluzând companiile afiliate) și deservește proprietarii de active imobiliare, investitorii şi chiriaşii prin intermediul celor peste 400 de birouri (excluzând filialele) din întreaga lume.

CBRE oferă un portofoliu extins de servicii integrate, incluzând consultanţa în tranzacţii, management de proiecte, administrarea proprietăţilor, administrarea investiţiilor, evaluare, leasing de proprietăţi, servicii de consultanţă, vânzări de proprietăţi, servicii bancare ipotecare.

Vă rugăm să vizitați site-ul nostru la www.cbre.ro.

This entry was posted in Divertisment and tagged , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.