Grupul Carrefour redeschide primul magazin BILLA remodelat, in Bucuresti!

Noul Market Liberty Mall si-a intampinat clientii azi, incepand cu ora 09:00

Grupul Carrefour a redeschis azi primul magazin BILLA remodelat, situat in centrul comercial Liberty Mall din Bucuresti.

Noul MARKET Liberty Mall si-a intampinat azi clientii, oferindu-le acestora: sute de produse mai ieftine, peste 3.560 de produse noi si peste 10 servicii noi disponibile la casele de marcat sau la standul Super Servicii special amenajat in magazin. Astfel, grupul Carrefour numara in prezent 118 de supermarketuri Market.

Noul Market Liberty Mall isi asteapta clientii cu produse proaspete, de la fructe și legume care anunță venirea primăverii sau carne fragedă la prețuri avantajoase, până la o paletă imbogățită de produse alimentare și nealimentare pentru întreaga familie!  Peste 2.400 de produse alimentare noi si peste 1100 de produse nealimentare au fost introduse in gama, cuprinzand atat articole permanente cat si articole sezoniere: electronice, electrocasnice mici, gradinarit, menaj si textile.

 

Date cheie despre Market Liberty Mall:

1. Adresă: Sos. Progresului nr 151-171, Bucuresti Liberty Mall, sector 5, Bucuresti.

2. Orar magazin:

· Luni – Duminica: 09:00-22:00

3.   Gama de produse: 11.353

4.   Suprafața magazinului: 1488 m²

5.   Locuri de munca nou create : 28

6.   Locuri de parcare : 600

7.   Contact magazin:

· Tel.: 021 369 97 64

Acum, noul Market este mai confortabil, cu un acces mai usor si cu o vizibilitate mai mare asupra produselor. Magazinul propune clientilor produse proaspete, refrigerate, mic dejun, snacking, bacanie, bauturi, cosmetice, detergeti si produse pentru intretinerea casei.

In plus, noul concept ofera clientilor posibilitatea de a cumpara articole textile, de menaj, de sezon si electronice si electrocasnice mici. Mai mult decat atat, cele mai atractive promotii ale saptamanii vor putea fi gasite chiar la intrarea in magazin, in  „zona rosie”.
„Noul Market si-a propus sa imbine tot ce este mai bun din Billa si din Market si sa vina in intampinarea clientilor sai fideli cu sute de preturi mai mici. Astfel, incepand de azi, clientii nostri se vor putea bucura de aceleasi avantaje ale cardului de fidelitate, putand inlocui Billa Card Plus cu noul Card Plus, solicidandu-l in magazin la punctele special amenajate”, a declarat Andreea Mihai, Director de Marketing & Comunicare, PR & Solidaritate, Dinamică Comercială & Pricing Carrefour România.
Dupa completarea unui formular de inscriere electronic, clientii intra in posesia cardului care este disponibil direct si gratuit. Card Plus poate fi folosit apoi imediat pentru cumparaturi. Odata cu Card Plus, clientii vor primi si 3 minicarduri detasabile pe care le vor putea oferi altor membri ai familiei, pentru ca aceasta sa se bucure de aceleasi avantaje. In plus, cu Card Plus, clienţii vor avea parte de cadouri cu ocazia zilei de naştere si de ziua numelui. Mai mult decat atat, lunar, posesorii Card Plus vor beneficia de promotii pe care le pot gasi in catalogul disponibil pe site-ul Carrefour, in sectiunea dedicata cataloagelor : www.carrefour.ro/cataloage.

 

Care sunt beneficiile Card Plus?

– Reduceri substantiale, zilnic, la sute de produse;

– 10% reducere de ziua de nastere – pentru a beneficia de reducere clientul trebuie sa-si inregistreze data de nastere la inscriere;

– Surprize de ziua numelui, direct la casele de marcat;

– Bonuri de cumparaturi ce pot deveni vouchere de reduceri pentru cumparaturile viitoare;

– In functie de campania Market, reduceri de pana la 25% la toate produsele dintr-o anumita gama, direct pe bonul de casa;

– Inscriere rapida in programul Card Plus, direct la locurile special amenajate in magazin;

In noul Market Liberty Mall clientii Carrefour vor putea beneficia de peste 10 servicii noi disponibile la casele de marcat sau la standul Super Servicii! Astfel, vor putea rezolva totul intr-un singur loc si vor economisi timp.

Servicii propuse:

– Emitere card de loialitate;

– Vanzare bilete concert, spectacole şi meciuri (prin Eventim);

– Loteria romana;

– Loz in plic;

– Reincarcare cartele;

– Paypoint;

– Viniete;

– Centru de copiere;

– Automat facturi;

– Zebrapay;

 

Iar pentru a aduce un element de amuzament si de inovatie, noul Market are o casa dedicata familiilor cu copii, Casa Familiei. La aceasta casa copii sunt intampinati de  casierele noastre prietenoase si isi pot ajuta parintii la asezarea produselor pe banda. Aici nu se gasesc dulciuri, iar copiii nu mai sunt tentati si incurajam astfel, un stil de viata sanatos.

Despre Carrefour:

Cu peste 10.100 de magazine în 34 de țări, Grupul Carrefour este al doilea retailer mondial și numărul unu în Europa. De peste 50 de ani, Carrefour este un partener pentru viața de zi cu zi. În fiecare zi, acesta primește în magazinele sale peste 10 milioane de clienți din lumea întreagă, oferindu-le o gamă largă de produse și servicii la prețuri echitabile.

În România, Grupul Carrefour numără 290 de magazine dintre care 32 hipermarketuri ‘Carrefour’, 118 supermarketuri ‘Market’, 44 magazine de proximitate ‘Express’, 10 magazine de proximitate ‘Contact’, un magazin de comerț online: www.carrefour-online.ro și 85 de magazine Billa.

This entry was posted in Supermarket and tagged , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.