Grupul Carrefour deschide al 10-lea market din Timisoara, ajungând la un număr de 219 magazine în acest format

Carrefour a deschis azi, 26 Octombrie 2017, un nou supermarket în Timisoara – Market Timisoara Mures, ajungând la un număr de 219 magazine în acest format.

Noul supermarket, Market Timisoara Mures, îsi asteaptă clientii cu o echipă de profesionisti gata să ofere o experientă de cumpărături cât mai plăcută!

Modelul comercial se axează pe o gamă de aproximativ 5.000 de produse, iar oferta include peste 1.000 de articole Carrefour cu minimum 20% mai ieftine ca mărcile nationale.

De asemenea, clientii pot gasi o sortimentatie bogata pe segmentele lactate-brânzeturi, măcelărie, băcănie, panificatie si patiserie, legume-fructe, semi-preparate, produse internaționale, produse bio și dietetice, dar și produse non-alimentare de igienă și de întreținerea casei.

Date cheie despre Market Timisoara Mures:
Adresă: Str. Mures, Nr.188-190, Timisoara, jud. Timisoara (fosta Str.Mure?, Nr.186 — col? cu str. Debusy)
Plaja orară de deschidere:
Luni — Sambata: 8:00-22:00
Duminica: 8:00-20:00
Suprafata magazin 505mp
Gama de produse 7000
Numar angajati : 18
Numar case de marcat: 4
Transport : firobuze — 15,16

Gama de servicii a noului Market include: 
—Apel gratuit pentru clientii Carrefour care doresc să afle diferite informatii legate de produsele, serviciile disponibile, precum si alte informatii utile: TELVERDE 0800-0800-02, disponibil 24 de ore din 24, în fiecare zi a săptămânii;
—Multiple modalităti de plată: tichete de masă, card Carrefour MasterCard, reîncărcare electronică prepay, plata cu mobilul.

Magazinul Market este o nouă formă de comert care se caracterizează printr-o serie de atribute cu ajutorul cărora se diferentiază de hipermarket:
—rapiditate la case: întrucât cumpărăturile din supermarket sunt în principal axate pe produse de bază, alimentare, co?ul fiind mai mic, rapiditatea trebuie să fie un atuu. În plus, ne angajăm să fie un maxim de 3 clienti la o casă, prin deschiderea unei case suplimentare, dacă este cazul.
—prospetime si calitate: toate produsele alimentare sunt atent verificate printr-un sistem de control sanitar-veterinar si calitativ, astfel încât clientii Carrefour să găsească zilnic produse de calitate si foarte proaspete. În acest sens, Market schimbă sau rambursează în 7 zile suma platită pentru un produs dacă acesta nu satisface deplin asteptarea clientului, din punct de vedere calitativ. ‘Satisfactie sau rambursare!’.
—produse Marca Proprie Carrefour. ‘Economisesti si ai si calitate!’: Market oferă în gama sa peste 1.000 de produse marcă proprie Carrefour, la un pret cu minimum 20% mai mic fată de pretul mărcilor nationale, la aceeasi calitate.
—aproape de casă: este primul atribut care diferentiază supermarketul de hipermarket. Supermarketul trebuie să devină un vecin de încredere, unde gasesti zilnic, tot ce ai nevoie.
produse bio si dietetice: Market include în gamă si produse speciale pentru sănătatea clientilor săi.
—fructe si legume: Tot la acelasi nivel, gama de produse include si o varietate de fructe si legume, majoritar din România, de o calitate impecabilă si de o prospetime controlată zilnic de către echipele care se ocupă de controlul calitătii.
—profesionalismul echipelor: Noul supermarket functionează cu o echipă de profesionisti, bine formati, care vor răspunde cu promptitudine solicitărilor clientilor, zilnic.

Despre Carrefour: 
Cu peste 10.100 de magazine în 34 de tări, Grupul Carrefour este al doilea retailer mondial si numărul unu în Europa. De peste 50 de ani, Carrefour este un partener pentru viata de zi cu zi.

În fiecare zi, acesta primeste în magazinele sale peste 10 milioane de clienti din lumea întreagă, oferindu-le o gamă largă de produse si servicii la preturi echitabile.
În România, Grupul Carrefour numără 305 de magazine dintre care 32 hipermarketuri ‘Carrefour’, 219 supermarketuri (204 magazine ‘Market’ si 16 magazine’Express Orange’), 43 magazine de proximitate ‘Express’, 10 magazine de proximitate ‘Contact’, un magazin de comert online: www.carrefour-online.ro.

This entry was posted in Supermarket and tagged . Bookmark the permalink.

Comments are closed.